Brynäs IF

Brynäs IF värvar Niclas Lundgren

Dela

Brynäs IF presenterar idag att spelaren Niclas Lundgren är klar för spel i Brynäs IF för säsongen 18/19 och 19/20.

Niclas Lundgren, född 1989, är en back som är hockeyfostrad i Västerås IK hockey. Han kommer närmast från spel i Linköping HC där han spelat under SHL-säsongerna 16/17 och 17/18. Tidigare har Lundgren även spelat i SHL för Växjö Lakers där han var med och tog SM-guld säsongen 2014/2015. Lundgren har dessutom representerat Tre Kronor i fyra landskamper.

-Med Niclas får vi en gedigen och rejäl tvåvägsback med god erfarenhet från SHL-spel, han har spelat över 340 SHL-matcher och är en stark +/- spelare som håller en hög nivå, berättar Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

 

-Jag är en back som sätter stor stolthet i att arbeta defensivt, det är min grundpelare i spelet men jag vet att jag kan utveckla mitt spel och för att finnas med högre upp på plan också. Det ska bli riktigt kul att komma till Brynäs IF, säger Niclas Lundgren.


Niclas Lundgren ansluter till truppen vid start av försäsongsträningen under april.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum