Brynäs IF

Brynäs skriver ytterligare ett rookiekontrakt

Dela

Idag blev det klart att Brynäs IF skriver ett kontrakt med junioren Alexander Bjurström.

Idag blev det klart att Brynäs IF skriver ett kontrakt med junioren Alexander Bjurström.

-Det här grymt roligt och någonting som jag har drömt om hela livet, säger Alexander Bjurström.

Brynäs skriver ytterligare ett rookiekontrakt med en av alla duktiga juniorer. Bjurström har kvalificerat sig för ett så kallat rookiekontrakt, vilket innebär att han har spelat 100 minuter i SHL. Avtalet är skrivet den här säsongen samt säsongen 2018/2019.

-Det känns fantastiskt roligt och glädjande att vi kan skriva rookiekontrakt med våra egna juniorer. Det är ett tecken på att vi har en väl fungerande verksamhet och producerat talanger till vårt herrlag, säger Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

-Alexander förtjänar detta och det blir mycket spännande att följa hans fortsatta utveckling framöver, fortsätter Bengtzén.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt.
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena.
Vid sidan av den sportslige verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet.

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum