Byggföretagen

Byggbranschens utbildningscenter vinner avtal med Familjebostäder

Dela
Byggbranschens utbildningscenter, BUC, tilldelas avtalet att genomföra utbildningarna Byggarbetsmiljösamordnare (Bas-P/Bas-U) samt BAM för bygg- och anläggningsbranschen till Stockholms stads allmännyttiga bolag Familjebostäder.

- Att Familjebostäder väljer oss som utbildningsleverantör är en viktig kvalitetsmärkning av vår verksamhet. Nu ges vi möjlighet att också stärka vår kundbas i den offentliga sektorn, säger Josefine Nyman, leveranschef Byggbranschens utbildningscenter.

Familjebostäders upphandling genomfördes enligt förfarandet lagen om offentlig upphandling (LOU).Uppdraget gäller både fysiska utbildningar i klassrum och distansutbildningar med en maximal avtalstid på 4 år.

Byggbranschens utbildningscenter är en del av bransch- och arbetsgivarorganisationen Byggföretagen och levererar årligen cirka 700 utbildningar för både yrkesarbetare och tjänstemän.

För mer information:

Phillip Hayes

Chef för Byggbranschens Utbildningscenter

08-698 58 90. 

phillip.hayes@buc.se

Nyckelord

Om

Byggföretagen
Byggföretagen
Storgatan 19, Box 5054
102 42 Stockholm

+46 8 698 58 00https://www.byggforetagen.se

Byggföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för seriösa bygg-, anläggnings- och specialföretag verksamma på den svenska byggmarknaden.

Följ Byggföretagen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Byggföretagen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum