Linköpings kommun

Byggherrar presenterar stadsbyggnadskoncept för område i Berga

Dela

Nu tar vi nästa steg i arbetet med det nya området i Berga där Linköpings kommun testar tidig byggherremedverkan. De sex byggherrarnas förslag ska ligga till grund för kommande detaljplanearbete för området.

Tid: Torsdagen den 6 februari klockan 11.00

Plats: Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen, lokal Framtiden, ingång från Djurgårdsgatan 4

Medverkar gör samhällsbyggnadsnämndens ordförande Muharrem Demirok (C) och byggherregruppen som utgörs av: Bonava, Botrygg, Mannersons, Kärnhem, SHH bostad och Slättö.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum