Bingolotto

Carl-Einar Häckner och Magnus Carlsson i BingoLotto

Dela

På söndag bjuder Rickard Olsson in trollkarlen Carl-Einar Häckner och folkkäre sångaren Magnus Carlsson till BingoLotto. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Magnus Carlsson och Carl-Einar Häckner

Magnus Carlsson är en av våra allra mest folkkära sångare med ett imponerande CV. Carlsson är känd från dansbandet Barbados, popgruppen Alcazar och numer som soloartist sedan 2005. Han har deltagit i Melodifestivalen vid åtta tillfällen, både i grupp och som soloartist. Han har släppt sju soloalbum inklusive tre julskivor.

Trollkarlen och komikern Carl-Einar Häckner har kittlat våra skrattmuskler och skämt bort oss med sina trollkonster i över tjugo år. Han fick sin första trollerilåda av mamma vid sex års ålder och började uppträda som trollkarl som tolvåring. Sedan dess har vi fått ta del av honom i ett otal antal film- och TV-serier, bejublade föreställningar och inte minst under tjugo år med sin egen varieté på Liseberg. På söndag möter ni Carl-Einar hos Rickard Olsson i BingoLotto.

Husbandet leds av Mattias Bylund programledare är Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 30 september kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum