Svenska Ishockeyförbundet

Carolina Toresson, Växjö, har utsedds till Årets Pressvärd av Hockeyjournalisternas Kamratförening

Dela
Ishockeyjournalisternas Kamratförening har nu utsett Carolina Toresson Växjö Lakers som Årets Pressvärd, säsongen 2022-2023.

Utmärkelsen är årligen återkommande och delades ut första gången säsongen 1992-1993 då Lars Lindgren, Luleå HF belönades

Carolina Toresson är uppväxt med ishockeyn, hennes far Ulf var spelare i avsomnade Växjö HC.

– Vad roligt, ja jag har verkligen en relation med ishockeyn i Växjö. Jag har varit anställd av Lakers sedan 2012, min ”resa” inleddes när jag projekt ledde invigningen av nya Vida Arena 2011, berättar Carolina.

Formellt är hon i dag PR- och kommunikationsansvarig. Den givna frågan är om hon har fått någon favoritspelare under fyra seriesegrar och fyra SM-guld av fyra möjliga.

– Nej faktiskt inte. Jag hyllar laget och väljer att följa Sam Hallams budskap: Varje spelare är lika viktig, det är det starka kollektivet som gjort oss till vinnare, avslutar Carolina Toresson, Årets Pressvärd 2023.

Juryns motivering lyder:

”Carolina har i sitt arbete skapat en skapat en positiv stämning och relation till samtliga anställda i Växjö Lakers. För henne är ingenting omöjligt och hennes budskap är att journalister ska känna sig hemma vid kontakter med Växjö Lakers. Hon är alltid nåbar, något som uppskattas inte minst av journalister.”

Tidigare pristagare

Nyckelord

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1912. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum