Bingolotto

Caroline af Ugglas i BingoLotto

Dela

På söndag gästas BingoLotto av sångerskan Caroline af Ugglas. Husbandet leds av Mattias Bylund och Rickard Olsson är programledare.

Sångerskan och konstnären Caroline af Ugglas är aktuell med ny musik. Den 21 september släpper Caroline det nya albumet ”Varför Därför” och bara ett par dagar senare står hon på BingoLottos scen och bjuder på smakprov från nya plattan.

Mångsysslaren af Ugglas har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Meritlistan omfattar flertalet grammisnomineringar, konstutställningar och en karriär som både körledare och skodesigner.

Caroline har deltagit i Melodifestivalen vid tre tillfällen. 2007 med låten Tror på dig, 2009 slutade hon på andra plats med Snälla, snälla och 2013 tävlade hon med låten Hon har inte. 

Mattias Bylund leder husbandet och programledare är Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 23 september kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum