Catawiki

Catawiki vill öka takten ännu mer – tar marknadschef från Flipcart

Dela

Auktionssajten Catawiki, som är en av de hetaste startupsen under de senaste åren och ett av de snabbast växande företagen i Europa enligt Financial Times, har nu utsett Ravi Vora som marknadschef. Vora spelade en nyckelroll när han tog det indiska företaget Flipcart till att bli Indiens största e-handelsbolag med en värdering på 12 miljarder dollar.

När Ravi Vora började på Flipcart 2011 var det en startup med 90 anställda. När han slutade 2015 fanns över 11 000 anställda i bolaget och Flipcart hade blivit ett av världens största privatägda företag. Vora har även arbetat på jättar som Unilever och Heintz samt it-giganterna Netflix och Amazon.

– Vi har letat över hela världen för att hitta vår nya marknadschef, som inte bara ska passa vår företagskultur utan även komma till bordet med kompetens som hjälper oss att växa ännu snabbare. Ravi Vora har lång erfarenhet både av varumärkesbyggande och e-handel. Han vet också vad som krävs ur ett marknadsföringsperspektiv för att kunna ta ett företag till nästa nivå, säger Ilse Kamps, vd på Catawiki.  

Catawikis ambition är att bli den främsta sajten i världen för att köpa och sälja unika objekt med en historia.

Snabba fakta Catawiki

- Grundades 2008 i Holland och har nu över 500 anställda i sju länder.
- Över tre miljoner objekt har auktioneras ut på sajten, som finns på 17 språk. 
- Catawiki utsågs till det snabbast växande företaget i Europa 2015 av Deloitte.
- Fick 2015 in investeringar på 75 miljoner euro och har investerare som Accel Partners och svenska Northzone.

Nyckelord

Kontakter

Ivana Gagula, Marketing Specialist Nordics, I.gagula@catawiki.com, 073 067 57 10

Bilder

Ravi Vora. Bild: Catawiki
Ravi Vora. Bild: Catawiki
Ladda ned bild

Om

CatawikiCatawiki är ett nätauktionshus med ambitionen att göra speciella objekt tillgängliga globalt. Varje auktion övervakas av en hängiven auktionsexpert och vi arbetar utan konsignation, vilket gör tjänsten snabb och enkel att använda. Med 14 miljoner besökare per månad når våra veckovisa onlineauktioner en stor publik så att tusentals ovanliga, sällsynta och speciella objekt kan byta ägare världen över. Catawiki har över 500 anställda i sju länder och sajten finns tillgänglig på 16 språk. Se vårt utbud av auktioner på www.catawiki.se.

Följ Catawiki

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Catawiki

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum