Spring Wine & Spirits AB

Cavaklassiker från Codorníu blir ekologisk

Dela

Nu kommer en uppskattad uppdatering för alla som älskar cava – Codorníus premiumklassiker Anna de Codorníu Brut får inte bara en helt ny design, innehållet blir dessutom ekologiskt.

Anna de Codorniu Organic Brut
Anna de Codorniu Organic Brut

Förändringens vindar blåser över druvfälten nere i Spanien – den klassiska premiumcavan Anna de Codorníu Brut blir ekologisk och får ny design. Det behagligt avrundade bubblet från Codorníu är kanske mest känt som den första spanska cavan som är gjord på Chardonnay.

– Vanligtvis används de inhemska druvorna Parellada, Macabeo och Xarel-lo. Men med mestadels Chardonnay i blandningen blir cavan lite friskare i stilen, säger Jenny Hagberg, Brand Manager för Codorníu på Spring Wine & Spirits. – Och visst är det härligt att kunna njuta av en sådan fantastisk cava med lite extra gott samvete, tillägger hon.

Omkring den första juli är det säljstart på Systembolaget för Anna de Codorníu Organic Brut. Håll utkik efter den nya designen.

Produktnamn: Anna de Codorníu Organic Brut

Ursprung: Do Cava | Producent: Codorníu | Druvor: Chardonnay 90 %, Parellada 10 % | Alkoholhalt: 11,5% vol |Pris: 99 kr | Art.nr: 7369 | Distribution Systembolaget: FS. Artikeln behåller sitt gamla artikelnummer.

För mer information, vänligen kontakta;

Jenny Hagberg, produktchef på Spring Wine & Spirits, tel 0701-827758, jenny.hagberg@springwine.se

www.springwine.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Anna de Codorniu Organic Brut
Anna de Codorniu Organic Brut
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Dokument

Om

Spring Wine & Spirits AB
Spring Wine & Spirits AB
Box 3006/Vårby allé 39
143 03 Vårby

08 672 77 00http://www.springwine.se/

Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget blev utnämnt till Årets Importör 2014 av tidningen Allt om Vin. Spring Wine & Spirits har 25 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Vi arbetar nära tillsammans med Spendrups Bryggeri, framförallt avseende försäljning och distribution. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är leverantör av ett brett sortiment till Systembolaget. Spring Wine & Spirits representerar ett 80-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden. De största varumärkena i portföljen är bland annat Cantina Zaccagnini, E & J Gallo Winery, Codorníu, Barefoot Wines, Codorníu, Trapiche, Ogier, Laroche, Boschendal, El Coto, Cono Sur, Peter Lehmann, Frescobaldi, McPherson och Plantation Rum

Följ Spring Wine & Spirits AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Spring Wine & Spirits AB

Möt Uncle Zin - en karaktärsrik profil30.11.2018 14:37Pressmeddelande

Även om namnet antyder att det är en avlägsen släkting så är farbrodern faktiskt ett vin från södra Italien, en nyhet på Systembolaget från 1 december. En träff med Uncle Zin är fullspäckad med frukt och kryddighet som väl möter både mat och mingel i juletid. Ställ fram en extra stol vid middagsbordet, för vinstilen är inkluderande och passar både spontana och traditionsbundna sammankomster i matens tecken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum