Centerpartiet vill lyfta fram Huddinges eldsjälar

Dela

Med det nya lokalbladet Närodlat! vill Centerpartiet lyfta fram de eldsjälar som bygger Huddinge. I det första numret får Huddingeborna möjlighet att lära känna sin kommun bättre, med fördjupande reportage, tips och nya smultronställen.

Över 12 sidor får Huddingeborna möjlighet att lära sig mer om företagare, föreningar och kommunala verksamheter.

- Vad vore vår kommun utan alla våra företagsamma människor? I Närodlat kan du läsa om företagare som sprider blomstrande ting och om de som startat en kafferevolution längst in i Länna industriområde, säger Centerpartiet i Huddinges ordförande Lisa Alexandersson.

Med en upplaga på 12 000 kommer de att delas ut nu under hösten. Samtidigt kommer reportagen att släppas separat på Centerpartiet i Huddinges hemsida och Facebook-sida.

I första reportaget, En plats där utbildning och idrott går ihop, kan du läsa om Huddinge Hockeys syn på vad de som klubb vill stå för. Huddingelaget spelar sin första hemmamatch söndag 15:e september.

- Du får möta några av föreningslivets eldsjälar. Dessa hjältar som lägger sina kvällar och helger på att ge våra unga en meningsfull fritid, säger Lisa Alexandersson.

-  De motiverar våra ungdomar att utvecklas och skapar viktiga mötesplatser för många av oss som bor i kommunen.

Välkommen att lära känna din kommun lite bättre!

Kontakter

Bilder

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum