C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects utser ny associerad partner i Danmark

Dela

Jonas Toft Lehmann har utsetts till ny associerad partner hos C.F. Møller Architects från och med den 1 januari.

C.F. Møller Architects är en av Skandinaviens ledande och mest prisbelönta arkitektbyråer och nu välkomnar företaget en ny associerad partner.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Jonas som associerad partner hos C.F. Møller. Med sin gedigna arkitektbakgrund har han varit en drivande kraft som projektledare och Lead Design Architect vid ett antal stora tävlingar och utvecklingsuppdrag med olika omfattning, både nationellt och internationellt, berättar VD och arkitekt Klaus Toustrup och utvecklar:

– Jonas arbetar med både ansvar och passion i sina projekt. Han har en fantastisk förmåga att genom öppenhet, dialog och ett nära samarbete få alla kompetenser i ett team att fungera tillsammans. Hans strategi är utforskande, analyserande och grundlig, men också kreativ, nyfiken och entusiastisk. Jonas är därför en naturlig ambassadör för C.F. Møller Architects innovativa och holistiska arbetssätt.

Om Jonas Toft Lehmann
Jonas är medlem i danska arkitektföreningen och fick sin examen på Arkitektskolen i Århus år 2010. Under och efter studierna arbetade han på BIG, 3XN och Schmidt/Hammer/Lassen Architects. Sedan 2013 har Jonas haft sin bas på C.F. Møller Architects i Århus.

Bland de senaste projekt som Jonas Toft Lehmann har varit involverad i märks Mindet 6, ett ljust och skulpturalt torn och landmärke i hamnen i Århus, utvecklingen av Dalum Papirfabrik-området till ett nytt grönt bostadsområde och Landsbankinn på Island,ett nytt hus åt Islands största bank med ett uttryck som tar avstamp i den råa isländska naturen och en design som inkluderar och interagerar med hela staden. Ett projekt som blev vinnare i en tävling tidigare i år.

Med utnämningen av Jonas Toft Lehmann till associerad partner finns nu sju associerade partner och åtta partner hos C.F. Møller Architects. Sammanlagt finns cirka 300 medarbetare fördelat på kontor i Århus, Ålborg, Köpenhamn, Stockholm, London och Oslo, och aktuella projekt återfinns i Danmark, Sverige, Norge, England, Irland, Island, Belgien och Tyskland.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Landsbankinn. Illustration: C.F. Møller Architects
Landsbankinn. Illustration: C.F. Møller Architects
Ladda ned bild
Landsbankinn. Illustration: C.F. Møller Architects
Landsbankinn. Illustration: C.F. Møller Architects
Ladda ned bild
Mindet 6. Illustration: Aesthetica Studio
Mindet 6. Illustration: Aesthetica Studio
Ladda ned bild

Om

C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects
Krukmakargatan 21
118 51 Stockholm

+46 (0)8 5557 6000http://www.cfmoller.com/-sv/

C.F. Møller Architects är ett av Skandinaviens ledande arkitektkontor, med över 90 år av prisbelönta projekt i norden och globalt.

Varje dag skapar vi arkitektonisk kvalitet som bygger på innovation, erfarenhet och nordiska värderingar för att garantera hållbara och estetiska lösningar med varaktigt värde för kunder, användare och samhälle.

Unika designlösningar 

Våra designlösningar skapas metodiskt och holistiskt efter en noggrann analys av det lokala sammanhanget. Vi är med och skapar nya globala standarder genom att främja en designmetod som integrerar stadsplanering, landskap, arkitektur och design.

I vårt arbete är miljö- och resursmedvetenhet, sunda projektfinanser, socialt ansvar och bra hantverk självklara inslag. Den här helhetssynen är hjärtat i alla våra projekt, från masterplan till detalj.

Sedan grundandet i Danmark 1924 har vi stolt bidragit till utvecklingen av välfärdssamhällen i både Skandinavien och resten av världen. Vårt driv att etablera nya arkitektoniska standarder med fokus på det funktionella, konstnärliga och sociala fortsätter att prisas internationellt.

Totalt har C.F. Møller idag cirka 350 anställda. Förutom kontoret i Stockholm har C.F. Møller kontor i Oslo, London, Århus, Köpenhamn och Aalborg

Följ C.F. Møller Architects

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från C.F. Møller Architects

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum