Svenska kyrkan Norrköping

Chans att tycka till om Olaiparken

Dela

Hur ska Olaiparken se ut i framtiden? Inför planerna på att skapa en trivsam och användbar park i framtiden får Norrköpingsborna chansen att tycka till.

Hur ska Olaiparken se ut i framtiden? Våra grönområden i innerstaden engagerar många och parkerna blir allt viktigare när stadsbilden förtätas. Inför planerna på att skapa en trivsam och användbar park i framtiden får Norrköpingsborna chansen att berätta vad de tycker. Under Kulturnatten kommer det att finnas möjlighet att tycka till. Kulturnatten kommer att bjuda på en magnifikt ljussatt park med projiceringar på S:t Olai kyrka, matservering och en demotur av kulturarvsappen Kyrkovarvet för den som vill veta mer om S:t Olai kyrka och dess historia. 

Om

Svenska kyrkan Norrköping
Svenska kyrkan Norrköping
Nya Rådstugugatan 7
601 04 Norrköping

+46(11)241000https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping

Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vi är en gemenskap och ett stöd i glädje och sorg, i vardagen liksom vid livets stora skiften, både hemma och långt bort. Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan i Norrköping, eller Norrköpings pastorat, som är det juridiska namnet, består av fyra församlingar, en kyrkogårdsförvaltning, kansli och en utvecklingsenhet.

Följ Svenska kyrkan Norrköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Norrköping

Överlevare från Förintelsen berättar om sina upplevelser27.1.2020 09:23:57 CETPressmeddelande

Demokrati- och människovärdesdagarna 2020, som pågår mellan 26 januari till 6 februari, är ett samarrangemang mellan Svenska kyrkan i Norrköping och Norrköpings kommun. Tillsammans med 19 medarrangörer genomförs föreläsningar, utställningar, samtal, musik med mera, med fokus på demokrati och människovärde. Söndagen den 2 februari kl 17.00, besöker Susanna Christensen, överlevare från Förintelsen, Hedvigs kyrka.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum