Solna Stad

Charlotta Tillbom är Solna stads nya HR-chef

Dela

Idag tillträder Charlotta Tillbom som ny HR-chef i Solna stad. Charlotta Tillboms första större uppgifter blir att leda arbetet med att utveckla medarbetarskapet och nöjdheten bland Solna stads medarbetare.

Senast har Charlotta Tillbom arbetat som interimchef och dessförinnan som HR-direktör på Swedavia. Hon har mer än tjugo års erfarenhet av arbete med HR-frågor, inom både offentlig och privat sektor och mestadels i stora organisationer. En av de första stora uppgifterna att leda är satsningen på medarbetarskap i partnerskap som Solna stad sjösätter i höst.

- Det ska bli jätteroligt! Jag är helt övertygad om att en verksamhet aldrig kan lyckas om man inte har med sig sina medarbetare, säger Charlotta Tillbom, ny HR-chef i Solna stad.

Satsningen på medarbetarskap bygger vidare på Solna stads chefssatsning de senaste två åren – ledarskap i partnerskap.

- Mitt första intryck av Solna stad är att man är medveten om sina styrkor och utmaningar. Man tar medarbetarfrågorna seriöst och inser vikten av ett bra HR-arbete, säger Charlotta Tillbom.

Nyckelord

Bilder

Om

Solna Stad
Solna Stad
Stadshusgången 2
171 45 Solna

08-7461000http://www.solna.se

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Här kan du läsa mer om Solna, om hur stadens styrs, om stadens organisation, historia och framtidsplaner. Här kan du även läsa hur dina skattepengar används och om andra frågor som är viktiga för Solna.

Följ Solna Stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Solna Stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum