Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Chips happens!

Dela

Är kompisen deppig för att favoritbidraget inte gick vidare? Är farmor lycklig över att återse Jan Malmsjö i Melodifestivalen? OLW säger Chips happens! och låter kunderna dela både sorg och glädje med nära och kära genom att swisha en chipspåse.

För femtonde året i rad är OLW partner till Melodifestivalturnén och nytt för i år är att de erbjuder sina kunder att swisha en chipspåse. Mottagaren får en kupong i sin mobil som sen löses in i butik mot valfri chipspåse från OLW.

– Melodifestivalen passerar ingen obemärkt förbi och den engagerar och rör upp känslor. Vi tänkte att det vore härligt att kunna dela dessa känslor med varandra även om man inte sitter tillsammans och tittar. Och vad kan väl vara bättre än att få en påse chips? Nu har vi dessutom två nya chipssmaker som är speciellt framtagna till Mello-säsongen, sägerJessica Gustavsson, Produktchef på OLW.

De nya chipsen, som är en limited edition och bara finns under en begränsad period, är en musikalisk hyllning till smaklökarna. Smakerna är Poppig Paprika som är finräfflade chips med smak av paprika, vitlök och färskost, samt Rockig Chili & Ingefära som är finräfflade chips med chili och rivig ingefära. Vilket av dessa blir ditt favoritdippade bidrag?

Hur går det till?

  • Klicka på ”Swisha” i OLW:s annons 
  • Fyll i din väns mobilnummer
  • Fyll i dina Bank ID-uppgifter
  • Invänta din väns glada tack
  • Klart!

Kontakter

Bilder

Om

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB
Svetsarvägen 15
171 41 Solna

077-1111000

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större. Vi är en ledande aktör inom kex, snacks och konfektyr med älskade och starka varumärken som OLW, Naturchips, cheez doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla, Brago, SMASH!, Panda och Anyday i vår portfölj. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanläggningar finns i Filipstad (snacks), Kungälv (kex/kakor) och Nöbbelöv (potatislager). Bolaget, med ca 600 medarbetare, omsätter ca 1,3 miljarder kronor årligen.

Följ Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum