Lernia

Christian Hultén ny divisionschef för Lernia Bemanning

Dela

Lernia rekryterar Christian Hultén som chef för division Bemanning. Christian har en gedigen erfarenhet från ledande positioner i internationella personalintensiva koncerner samt från nischföretag inom digitaliserad matchning.

Christian Hultén
Christian Hultén

Lerniakoncernen står efter en tids omstruktureringsarbete och parering av coronapandemins följdeffekter redo för nästa kliv. Bemanningsverksamheten har skördat många kundframgångar med ökande marknadsandelar och står väl rustad att ta nästa steg i utvecklingen med förbättrad effektivitet samt ökad kund- och personalnöjdhet. Detta utgör ett bra läge att få in en ny divisionschef som leder vidareutvecklingen av Lernia Bemanning.

- Vi har rekryterat en mycket erfaren och kompetent ledare med bred erfarenhet från närliggande branscher, vilket kommer att bli viktigt för att realisera vår lagda strategi. Christian har både erfarenheten och de personliga egenskaperna som gör honom till rätt person att leda nästa fas i vår utveckling med ambitionen att förnya och förbättra vår bemanningsmodell. Hans erfarenhet och strategiska höjd är extra viktig då hela bemanningsbranschen är hårt konkurrensutsatt. Christians kunskaper är även ett värdefullt tillskott till Lernias koncernledning, säger Anders Uddfors, vd Lernia AB.

Christian Hultén har lång och gedigen erfarenhet av att leda stora personalintensiva verksamheter i förändring. Under flera år har Christian varit del av koncernledningen på Transcom där han innehade roller som COO och General Manager för Norra Europa. Christian har även varit delaktig i att genom digitalisering förnya bemanningsbranschen i bolag som JobAgent och Zerolime.

- Jag brinner för att på ett hållbart sätt förnya och modernisera bemanningsbranschen. I mina olika roller har jag varit med om att effektivisera och förbättra kund- och medarbetarnöjdhet, ofta via förbättrade och automatiserade processer. Att jag nu ges möjlighet att göra det med en marknadsledande aktör som Lernia känns oerhört spännande. Inte minst då jag delar Lernias värderingar och stora samhällsintresse, säger Christan Hultén, tillträdande divisionschef Lernia Bemanning AB.

Christian Hultén tillträder tjänsten som divisionschef den 15 februari.

Kontakter

Bilder

Christian Hultén
Christian Hultén
Ladda ned bild

Länkar

Om

Lernia
Lernia
Gustavslundsvägen 139
167 51 Bromma

0771-650 650https://www.lernia.se/

Lernia levererar ledande kompetenslösningar för framtidens industri. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. Lernia omsatte 2,7 miljarder 2019 och finns över hela landet. 2019 hade vi 4 876 medarbetare. Vi utbildade 15 000 personer och förmedlade 10 000 bemanningskonsulter. Lernia är auktoriserat som bemannings-, utbildnings-, rekryterings- och omställningsföretag av respektive branschorganisation.

Följ Lernia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lernia

Utbildning i Piteå ska bidra till att nå de nya vindkraftsmålen26.2.2021 13:42:57 CETPressmeddelande

Nu öppnar anmälan till yrkesutbildningen Internationell vindkraftstekniker i Piteå. Det sker samtidigt som regeringens beslut om att bygga ut de havsbaserade vindkraftverken. Det är utbildnings- och bemanningsbolaget Lernia som tillsammans med Piteå kommun erbjuder utbildningen som är en viktig pusselbit för att rätt kompetens ska finnas på plats när de nya vindkraftverken installeras. Internationella energirådet (IEA) menar att havsbaserad vindkraft kommer vara avgörande för den gröna energiomställningen i världen, en anledning till att utbildningen har ett internationellt fokus.

Utbildning i Kalmar ska bidra till en hållbar livsmedelsbransch i regionen25.2.2021 07:58:00 CETPressmeddelande

Digitalisering och automatisering blir allt viktigare beståndsdelar i samhällets utveckling – inte minst i livsmedelsbranschen där allt fler mejerier och lantbruk digitaliseras. I dagsläget är det brist på systemtekniker med rätt kompetens och därför erbjuder det statliga utbildnings- och bemanningsbolaget Lernia nu utbildningen Systemutvecklare inriktning automation för smart, säker och hållbar livsmedelsproduktion, en tvåårig yrkesutbildning med bas i Kalmar.

Ny satsning ska hjälpa Eskilstunas arbetssökande till jobb12.2.2021 07:29:00 CETPressmeddelande

Med ett tuffare läge på arbetsmarknaden har behovet av arbetsmarknadsåtgärder aldrig varit större. En del i Arbetsförmedlingens reformering är att utvalda privata aktörer ska ta ett större ansvar för detta. Utbildnings- och bemanningsföretaget Lernia är en av de utvalda aktörerna och utökar nu sin verksamhet i Eskilstuna med ”Stöd och matchning” som ska hjälpa arbetssökande genom stöd och genom matchning med företag där jobben finns.

Ny satsning ska hjälpa Gislaveds arbetssökande till jobb10.2.2021 07:23:00 CETPressmeddelande

Med ett tuffare läge på arbetsmarknaden har behovet av arbetsmarknadsåtgärder aldrig varit större. En del i Arbetsförmedlingens reformering är att utvalda privata aktörer ska ta ett större ansvar för detta. Utbildnings- och bemanningsföretaget Lernia är en av de utvalda aktörerna och utökar nu sin verksamhet i Gislaved med ”Stöd och matchning” som ska hjälpa arbetssökande genom stöd och genom matchning med företag där jobben finns.

Ny satsning ska hjälpa Ljungbys arbetssökande till jobb25.1.2021 07:35:00 CETPressmeddelande

Med ett tuffare läge på arbetsmarknaden har behovet av arbetsmarknadsåtgärder aldrig varit större. En del i Arbetsförmedlingens reformering är att utvalda privata aktörer ska ta ett större ansvar för detta. Utbildnings- och bemanningsföretaget Lernia är en av de utvalda aktörerna och utökar nu sin verksamhet i Ljungby ”Stöd och matchning” som ska hjälpa arbetssökande genom stöd och genom matchning med företag där jobben finns.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum