Bingolotto

Christina Lindberg och TT Grace i BingoLotto

Dela

På söndag bjuder Rickard Olsson in country- och dansbandssångerskan Christina Lindberg till programmet. Dessutom uppträder TT Grace och husbandet leds av Mattias Bylund.

Den svenska country- och dansbandssångerska Christina Lindberg är inte minst känd genom sitt samarbete med dansbandet Lasse Stefanz. Den välkända låten De sista ljuva åren låg på Svensktoppen i hela 65 veckor. Christina har givit ut ett halvdussin album genom åren och en rad singlar. Hon har haft eget dansband, Christina Lindbergs orkester, och numer turnerar Christina som soloartist.

TT-Grace spelar smittande glad doowop rockabilly. Svängig och glad musik med mycket kör och falsettsång. Dessa charmiga unga grabbar från Stockholm har funnits som band i drygt 10 år och när TT Grace uppträder är det 50-talsrock, långa polisonger och brylkräm som gäller. På söndag upplever du dem live i BingoLotto.

Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson.

BingoLotto – Söndag 11 november kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum