Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post fortsätter satsa trots coronatider. Petter Stordalen inviger hotellets 40 nya rum.

Dela

Under en stor del av våren var en av Europas största lyftkranar på plats för att lyfta upp de 40 nya hotellrummen på Clarion Hotel Post som nu invigs av Petter Stordalen. Utbyggnaden är klar, de nya rummen är på plats på innergården av den gamla postbyggnaden och Clarion Hotel Post kan nu erbjuda marknaden totalt 540 rum.

Hösten 2020 inviger Clarion Hotel Post 40 nya standard dubbelrum.
Hösten 2020 inviger Clarion Hotel Post 40 nya standard dubbelrum.

Rummen är av internationell standard och levererades som moduler, kompletta med badrum och lyftes på plats av den jättelika kranen. Rummen är ritade och designade av arkitektbyrån Semrén och Månsson och de har nu inretts med specialbyggda möbler, sängar, stolar, fåtöljer och skrivbord, ja nu är de sista pusselbitarna på plats säger Sara Lake, VD på Clarion Hotel Post.

De nya rummen innebär såväl en förbättrad logistik på hotellet som möjlighet att använda ytor mer exklusivt för konferens och möten. Förutom de 40 nya rummen har även Clarion Hotel Post renoverat alla rum, byggt om för en ny restaurang VRÅ och en ny bar under det senaste året. Och takten på utveckling har inte avtagit trots den turbulenta tid som Coronapandemin inneburit för hela besöksnäringen.

Vi är ett attraktivt hotell med ett väldigt bra läge vid Centralstationen. Vårt utbud av flera restauranger och barer skapar en härlig variation för gästen. Vi är övertygade om att vi måste rusta för framtiden, vi kan inte spara oss igenom krisen. När efterfrågan vänder på allvar står vi redo att möta den, säger Sara Lake.

Men det är inte bara Petter Stordalens Flaggskepp Clarion Hotel Post som utvecklas mitt i coronatider. Redan i mars 2021, strax söder om Göteborg, i Mölndal, invigs helt nya Quality Hotel The Weaver. Ett storslaget hotell med 21 våningar och 369 hotellrum, restaurang, bar, gym samt en stor konferens- och kongressanläggning.

Jag vill vara tydlig med en sak: Göteborg är inte färdigbyggt och Nordic Choice Hotels har inte slutat tro på västsverige. Vi har faktiskt aldrig satsat mer än vad vi gör just nu. I januari tog vi över Waterfront i Majorna, i mars öppnar vi Quality Hotel The Weaver i Mölndal, bygget av Clarion Hotel Draken på Järntorget är i full gång och idag öppnar vi upp 40 nya hotellrum här på Clarion Hotel Post. Det är med andra ord en mycket stolt hotellägare som står här i Göteborg idag, säger Nordic Choice Hotels grundare Petter Stordalen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hösten 2020 inviger Clarion Hotel Post 40 nya standard dubbelrum.
Hösten 2020 inviger Clarion Hotel Post 40 nya standard dubbelrum.
Ladda ned bild

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurang Norda där Göteborg möter New York och restaurang VRÅ, där västkusten möter Japan.

I hotellet finner du även Skönhetsfabriken som erbjuder det bästa och senaste inom hälsa och skönhet i ett helhetskoncept med träning, behandlingar, relax & salong.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post