Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post nomineras till årets konferensanläggning

Dela

I förra veckan stod det klart att Clarion Hotel Post, Clarion Hotel Sign och Clarion Hotel Malmö Live nominerats av Grand Travel Award i kategorin “ Bästa konferensanläggning med övernattning”. Hotellkedjan som totalt har 28 hotell i Sverige är den enda hotellkedjan som har fler än en nominering i kategorin.

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post

Resebranschens egen gala, Grand Travel Award, arrangeras årligen av tidskriften Travel News. Juryn består av 1400 medarbetare från olika resebyråer i Sverige. Tillsammans avgör de vilka av landets alla hotell som ska nomineras och sedan koras en vinnare i varje kategori. 

– Det är otroligt roligt att tre av våra största hotell har blivit nominerade. Med stort fokus på gästupplevelsen arbetar vi dagligen med att ge våra konferensgäster den bästa servicen. Att vi uppmärksammas för vårt hårda arbete och vår passion för bra service känns fantastiskt bra, säger Christen Bagger, Senior Vice President Clarion Hotel

Clarion Hotel Post nominerades inte bara i kategorin “Bästa konferensanläggning med övernattning”. De har även nominerats i kategorin “Bästa enskilda hotel”. Utöver det har Nordic Choice Hotel, som Clarion Hotel är en del av, nominerades med ytterligare 8 hotell i kategorierna; bästa hotellkedja, bästa enskilda hotel och bästa konferensanläggning. Den 13 februari 2020 presenteras vinnarna i Grand Travel Award på Grand Hotel i Stockholm. 

Se alla nomineringar här

Kontakter

Bilder

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Ladda ned bild

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurang Norda där Göteborg möter New York och restaurang VRÅ, där västkusten möter Japan.

I hotellet finner du även Skönhetsfabriken som erbjuder det bästa och senaste inom hälsa och skönhet i ett helhetskoncept med träning, behandlingar, relax & salong.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Hotellkonserter – nytt koncept med premiär på Valborg21.4.2020 12:00:00 CESTPressmeddelande

Tomma hotell och inställda konserter. Då fick Clarion Hotel Post och eventbyrån Revolve idén att lansera ett nytt koncept – hotellkonserter! På Valborgsmässoafton är det premiär och på scen i en studio på Clarion Hotel Post i Göteborg står Timo Räisänen. Från hotellrummen följer gästerna konserten live. De chattar och önskar låtar och några utvalda kommer höra en knackning på dörren och bjudas in till att följa konserten på plats.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum