Thon Property AB

Clas Ohlson till Sollentuna Centrum

Dela

Clas Ohlson har signerat avtal med Thon Property för etablering i Sollentuna Centrum. Clas Ohlson öppnar i Sollentuna Centrum under maj 2017. I samband med flytten till Sollentuna centrum kommer Clas Ohlson att stänga sin butik i närliggande Stinsen.

Clas Ohlson flyttar in i Sportringens tidigare lokaler och tar dessutom över ytor från Specsavers samt Tomas sko och nyckelservice som omlokaliserar sig inom centret. Den totala ytan mellan Cervera och Stadium blir ca 1110 kvm.

— Genom Clas Ohlsons etablering i Sollentuna Centrum kommer en betydande pusselbit falla på plats i vår utvecklingsplan. De får en strategiskt bra placering i centret och deras utbud kommer att bidra positivt för våra kunder säger Hallgeir Åndal, VD Thon Property.

Om Sollentuna Centrum

Sollentuna Centrum är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum med närmare 115 butiker och 1.500 parkeringsplatser.

Sollentuna Centrum stod färdigt i början av 2010. Det är Sveriges första designorienterade köpcentrum där extra stor omsorg lagts ned på att skapa en unik shoppingmiljö med rymd och ljus, en upplevelse med skön arkitektur och material av högsta klass.

Centrumet har en unik centrumlayout med fyra olika shoppingstråk som alla har sitt eget uttryckssätt med färg, form och butiksutbud. Centralt i centrum, samlat kring ett vattenfall och omgärdad av restauranger, ligger den lummiga Oasen med palmer och exotiska växter från hela världen.

Om Clas Ohlson

Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag erbjuder företaget försäljning och service i sex länder via fler än 200 butiker och e-handel. Clas Ohlson hjälper sina kunder att lösa vardagens praktiska problem med ett brett sortiment av prisvärda produkter inom fem produktområden: Bygg, El, Multimedia, Hem och Fritid. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm, har en omsättning om över 7,5 miljarder kronor och drygt 4 700 anställda.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Clas Ohlson - Placering Sollentuna Centrum
Clas Ohlson - Placering Sollentuna Centrum
Ladda ned bild
ARKIVBILD: Clas Ohlson
ARKIVBILD: Clas Ohlson
Ladda ned bild

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330http://www.thonproperty.se

Thon Property AB är en del av Olav Thon Gruppen som äger och förvaltar totalt 110 köpcentrum i Norge och i Sverige. Thon Property AB har i dag ansvaret för det Svenska egendomsbeståndet som än så länge består av tio köpcentrum och ett hotell.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

Norrmännen handlar som aldrig förr i Olav Thon Gruppens köpcentrum29.5.2018 13:00:00Pressmeddelande

Thon Property, som är den svenska divisionen inom Olav Thon Gruppen, är starka inom den norska gränshandeln med flera köpcentrum längs gränsen. Svensk Handel har varit med och tagit fram rapporten ”Norsk gränshandelskonsumtion i Sverige 2017” tillsammans med HUI, som slår fast att den norska gränshandeln fortsätter att slå nya rekord. Totalt spenderade norska besökare 25,6 miljarder i den svenska detaljhandeln förra året och det gjordes 13,7 miljoner resor från Norge till Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum