Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork på kartan i expansiva Uppsala

Dela

Clockwork Rekrytering & Bemanning fortsätter plocka marknadsandelar – senast genom öppningen av kontoret i Uppsala. Att det är Sveriges fjärde största stad med ett starkt näringsliv och tillgång till kvalificerad kompetens genom universitetet gjorde valet enkelt.

Hanna, Ulrika och Bita är det gäng som bildar Clockwork i Uppsala
Hanna, Ulrika och Bita är det gäng som bildar Clockwork i Uppsala

Med närhet till såväl Stockholm och Arlanda som Mälardalen och Gästrikland är Uppsala en strategisk knytpunkt på många sätt. Företag etableras i en rasande takt, universitet växer med fler studenter och nya bostadsområden växer fram.
– Uppsalas starka näringsliv och tillgång på kvalificerad kompetens gör att det finns en bred marknad för oss som bemannings- och rekryteringsföretag. Mitt mål är att vi ska sätta Clockwork på kartan redan i år med både stora och små affärer i vår portfölj, säger Hanna Bulldra, Clockworks marknadsområdeschef i Uppsala. 

”Jag kände bara wow”
Hanna Bulldra, som har en dubbelexamen i ekonomi och psykologi, har alltid jobbat med människan i fokus. Hon har bland annat arbetat som ekonom, varit delaktig i uppstarten av ett rekryterings- och bemanningsföretag specialiserat på ekonomi samt arbetat som operativt ansvarig på ytterligare ett rekryteringsföretag i Stockholm. Hon har under flera år haft ögonen på Clockworks framgångar.
– När Clockwork skulle slå upp portarna i Uppsala så kände jag bara wow. Jag älskar den här branschen och att jobba med rekrytering. Jag vill precis som Clockwork göra skillnad för de kunder och kandidater vi möter. Att dessutom få möjlighet att göra det på min hemmaplan i Uppsala känns helt rätt, säger Hanna Bulldra.

Att Clockwork har stort fokus på relationer och vill vara en kraftkälla för människor och företag som vill utvecklas är något Hanna värderar högt.
– Bolaget har människan i fokus och de lever verkligen som de lär vilket är otroligt viktigt för mig. Jag är ensamstående med mina två pojkar på fyra och sex år vilket skulle kunna vara en utmaning i uppstarten av ett nytt marknadsområde men Clockwork signalerade tydligt att det löser vi. De ville jobba med mig och det kändes stort, menar Hanna.


Stark trio
Hanna var först in i det gäng som nu bildar Clockwork i Uppsala. Efter det har hon rekryterat två medarbetare – Bita Kaplan som under lång tid har arbetat som konsultchef och har erfarenhet från att arbeta med stora bemanningsavtal samt Ulrika Andersson som även hon har arbetat som konsultchef men också har många års erfarenhet av sälj och relationsskapande kundkontakter på Parks & Resorts.

– Jag är en prestigelös ledare och min filosofi när det gäller ledarskap är att omge mig med personer som är bättre än mig själv. Bita, Ulrika och jag kompletterar varandra på ett mycket bra sätt och nu kan vi leverera heltäckande bemanningslösningar och kvalificerade rekryteringstjänster till våra kunder, säger Hanna.

Bolagets vd Petter Lundgren menar att det är självklart att Clockwork ska finnas i Uppsala.
– Att det är en universitetsstad passar oss bra då vi jobbar mycket med kvalificerade medarbetare. Uppsala växer inom branscher som läkemedel och medtech samt i och med närheten till Arlanda. Gänget på Clockworks Uppsalakontor passar väldigt bra in i vår profil med erfarenhet av både rekrytering och bemanning, säger Petter Lundgren.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Hanna, Ulrika och Bita är det gäng som bildar Clockwork i Uppsala
Hanna, Ulrika och Bita är det gäng som bildar Clockwork i Uppsala
Ladda ned bild
Hanna Bulldra, Marknadsområdeschef Clockwork
Hanna Bulldra, Marknadsområdeschef Clockwork
Ladda ned bild

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork växlar upp i expansiva Västerås2.9.2021 08:50:58 CEST | Pressmeddelande

Clockwork har idag lokal närvaro på över 20 orter. Ett av Clockworks många fullservicekontor ligger i Västerås. För att hålla samma utvecklingstakt som resten av staden väljer nu företaget att utveckla verksamheten. Bland annat flyttar Clockwork in i nya och mycket större lokaler och välkomnar ny personal. Västeråsaren Michael Campese får ansvar att driva och utveckla verksamheten lokalt med fokus på hållbarhet och nöjda kunder.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum