Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork stories: Man kan ta en mas från Dalarna, men aldrig Dalarna ur en mas

Dela
Peter Larsen & Kristina Källgren
Peter Larsen & Kristina Källgren

När Peter Larsen och hans flickvän Kristina Källgren började bli sugna på att flytta från Stockholm hem till sina rötter i Dalarna öppnade Clockwork dörren för en nystart i livet – genom att matcha dem båda med två kvalificerade tjänster.

En fördom kring att lämna Stockholms storstadspuls är att det är svårare att hitta kvalificerade arbeten på mindre orter. Men det är absolut inte så att karriären behöver stanna av för att man lämnar storstadslivet. Tvärtom, menar Peter Larsen, som nyligen flyttade från Stockholm hem till Dalarna:
– Både jag och min flickvän har fått utvecklande arbeten som passar våra utbildningar. Tack vare Clockwork kan vi ta nästa steg i karriären och dessutom börja ett nytt kapitel i livet.

Läs hela storyn på:

https://clockworkpersonal.se/man-kan-ta-en-mas-fran-dalarna-men-aldrig-dalarna-ur-en-mas/

Kontakter

Bilder

Peter Larsen & Kristina Källgren
Peter Larsen & Kristina Källgren
Ladda ned bild

Länkar

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Träffsäker bemanning och rekrytering.

Clockwork är ett heltäckande bemannings- och rekryteringsföretag med rötterna i södra Norrland. Med stark lokal förankring möter vi omvärlden med glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet.

Genom att hjälpa företag med kompetensförsörjning, såsom att hyra ut medarbetare eller bistå med professionella rekryteringsprocesser, skapar vi tillsammans en ökad konkurrenskraft.

Vi har kontor i Gävle, Falun, Umeå, Piteå, Hudiksvall, Ljusdal, Tierp, Avesta och Stockholm. Vi är, och ska alltid vara, ett företag med stark lokal förankring på våra verksamhetsorter. Genom god kännedom om den lokala arbetsmarknaden och dess förutsättningar symboliserar vi känslan av att hitta rätt. Det är det som träffsäker bemanning och rekrytering handlar om.

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum