Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork stories: Skolans långsiktiga HR-partner

Dela

Lärarbristen är en stor utmaning för många av landets skolledare. Därför finns Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som en komplett HR-partner för landets alla skolor. Som medarbetare på Skolbemanning & Rekrytering innebär det att du får arbeta med att utveckla skolan – men ur ett bredare perspektiv än som rektor eller lärare. Två som lockades av den möjligheten var Annelie Hamrin och Cilla Edrén.

Sedan Clockworks verksamhetsområde Skolbemanning & Rekrytering startade 2015 har gruppen expanderat både geografiskt och i antalet medarbetare. I Sundsvall arbetar nu Annelie Hamrin och Cilla Edrén – två i kommunen välkända skolprofiler. Båda har lång erfarenhet av att arbeta inom skolans värld.

– Att vi som jobbar på Skolbemanning & Rekrytering har en bakgrund inom skolan är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa skolorna att hitta rätt kompetens, berättar Annelie.

Att rekrytera personal till skolans värld skiljer sig på många sätt från bemanning och rekrytering i övriga branscher. En felrekrytering drabbar så många; skolans elever, medarbetare, föräldrar och skolans rykte. Många skolor har svårt för att diskutera bemanningslösningar med rekryteringsföretag eftersom de har tidigare erfarenheter där samarbetet inte fungerar.
– Det som är unikt med Clockwork är att vi kan erbjuda så mycket mer än rekrytering och bemanning. Bland annat har vi en tjänst som vi kallar kvalificerat rektorsstöd eftersom vi vet att alla rektorer kan behöva ett externt bollplank, säger Annelie.

Läs hela artikeln på Clockwork stories: 

https://clockworkpersonal.se/cillaannelie/

Kontakter

Bilder

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Utbildar med musik som plattform6.2.2019 06:00:00 CETPressmeddelande

Begreppet strukturell rasism finns sedan två år tillbaka med i Regeringens nationella plan mot rasism. Det pågår i samhället varje dag, på olika nivåer. Det menar musikartisten Houman Sebghati, som i höst drar ut på en riksomfattande turné för att uppträda och föreläsa för elever, lärare och skolledare. Målet är att upplysa och utbilda så vi tillsammans kan jobba för en mer likvärdig skola. I kulisserna finns Clockwork Skolbemanning & Rekrytering med som partner.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum