Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork växlar upp i expansiva Västerås

Dela

Clockwork har idag lokal närvaro på över 20 orter. Ett av Clockworks många fullservicekontor ligger i Västerås. För att hålla samma utvecklingstakt som resten av staden väljer nu företaget att utveckla verksamheten. Bland annat flyttar Clockwork in i nya och mycket större lokaler och välkomnar ny personal. Västeråsaren Michael Campese får ansvar att driva och utveckla verksamheten lokalt med fokus på hållbarhet och nöjda kunder.

Michael Campese, ny marknadsområdeschef i Västerås.
Michael Campese, ny marknadsområdeschef i Västerås.

Michael Campese är inget nytt ansikte i Västerås. Nu kliver han på rollen som marknadsområdeschef på Clockwork, där han kommer ansvara för att driva verksamheten framåt.

−  Det blir kul att vara tillbaka hemma igen. Jag är peppad på att ta upp gamla kontakter och att utveckla Clockwork på orten, berättar Michael Campese. 

Michael är född och uppvuxen i Västerås. Han har varit klubbchef för Västerås sportklubb under tio år innan han spenderade några år som klubbdirektör för Brynäs Idrottsförening, där han senast kommer ifrån.

Clockwork känner han sedan innan, via samarbetet mellan Brynäs och Clockwork som pågått länge.  Ledorden ”People, Passion, Power” är något han relaterar till och även innan sin nya roll som marknadschef har arbetat efter.

− I grunden är det människorna man bygger relationer med som det handlar om oavsett vilken roll man har. Jag tror väldigt mycket på Clockworks värderingar och affärsverksamhet. Min största uppgift nu blir att få ihop allt till en helhet, fortsätter han.

Västerås är en traditionell industristad och många av Clockworks befintliga kunder, bland annat ABB, har sitt säte just i Västerås. I staden är även tjänstemannasektorn på framväxt och näringslivet blomstrar. Mälardalen är en Sveriges mest expansiva regioner där alltifrån fler bostadsområden byggs och många företag väljer att etablera sig där.

− Det är en stad där mycket händer och som utvecklas. Det känns självklart för oss att satsa på att ta mer marknad där med våra verksamheter. Vi vill vara med på det här tåget, avslutar Clockworks VD Petter Lundgren.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Michael Campese, ny marknadsområdeschef i Västerås.
Michael Campese, ny marknadsområdeschef i Västerås.
Ladda ned bild

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum