Cloetta Sverige AB

Cloetta önskar en god och glad påsk!

Dela

Snart stundar en av årets största godishögtider – välkommen att fira den tillsammans med Cloetta!

De mjuka, fluffiga skumhararna i Cloetta Påskeskum är helt oemotståndliga och ett perfekt godis att lägga i påskägget eller i godisskålen. Cloetta Påskeskum säljs i påse, burk och som lösviktsgodis. Vill du ha en munsbit i farten eller en riktigt stor bit påskstämning, prova gärna Cloetta Påskehare. Julen varar som bekant till påska, och den härliga smaken är tydligt besläktad med den som skumtomtarna i Cloetta Juleskum har. Men är det samma smak? Det är det ingen som vet.

Att äta godis i form av ägg hör ju påsken till. Dragé Egg Mini bjuder på miniägg med krispigt skal och en läskande gelékärna i hela 18 olika smaker. Dragé Egg Mini lanserades 2021 och är en nutida version, sprungen ur de klassiska Dragé Eggen. En färgsprakande blandning av gelégodis med krispigt skal, där alla i familjen kan hitta sin favorit!

Sist men inte minst dyker ljuvliga Polly Påsk upp, med härliga smaker som påskmust, citronmaräng och påsktoffee. Så mumsiga att det är omöjligt att ta en!

Cloetta önskar er alla en riktigt god och glad påsk!

Nyckelord

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum