Consid

Consid - Sveriges Bästa Arbetsgivare

Dela

Consid kammar hem förstapriset som "Sveriges Bästa Arbetsgivare" i den årliga undersökningen som genomförs av employer branding-företaget Universum. På andraplats kom Svensk Fastighetsförmedling, tredjeplatsen gick till Sigma Technology Group.

-Det är särskilt roligt eftersom det handlar om hur våra medarbetare ser på företaget. På Consid har vi en exceptionellt låg omsättning av personal, sedan många år tillbaka. Det här är ytterligare ett bevis på att man trivs på Consid, säger Henrik Sandell, en av Consids två grundare.

Sveriges Bästa Arbetsgivare är en årlig undersökning som mäter arbetsgivares interna Employer Brand. Undersökningen genomförs bland ett företags egna medarbetare och avslöjar hur de bedömer sin nuvarande arbetsgivare utifrån tre faktorer:

  • Intern identitet: hur bra medarbetarna anser att deras arbetsgivare levererar vad gäller arbetsgivarens rykte och image, jobbegenskaper, människor och kultur samt ersättning och möjlighet att avancera.
  • Nöjdhet/rekommendation: hur nöjda medarbetarna är utifrån ett helhetsperspektiv och hur benägna de är att rekommendera arbetsgivaren till vänner.
  • Lojalitet: hur benägna medarbetarna är att stanna kvar hos sin nuvarande arbetsgivare.

Rankingen över Sveriges bästa arbetsgivare baseras på Universums internal employer brand index som ligger mellan 0 och 100 för varje utvärderad arbetsgivare. Varje faktor har samma möjliga maxvärde (33,33) och de utvärderade arbetsgivarna rankas baserat på summan av de tre delarna.

Resultatet för 2021 baserades på svar från över 10 000 personer som fick ta ställning till hur väl de trivs hos sin arbetsgivare och vad som ger dem lust att gå till jobbet.

Consid fick alltså högs poäng. På andra plats kom Svensk Fastighetsförmedling och på tredje plats hamnade Sigma Technology Group.

En av Consids två grundare, Henrik Sandell, intervjuas på scen.

-Vi har gått stärkta ur pandemin och har bara under 2021 öppnat sju nya kontor och anställt över 350 nya medarbetare, säger Henrik Sandell.

Nyligen utsågs Consid till ”Årets Karriärföretag”, för sjunde året i rad, och i nio år på raken har företaget utnämnts till Gasellföretag av Dagens Industri. Den prestigefulla utmärkelsen ges enbart till de snabbaste växande företagen i Sverige.

Consid erbjuder helhetslösningar inom it, affärsutveckling och kommunikation och har idag kontor på 28 orter i Sverige och i Norge.

Consid klarade pandemins påfrestningar bra och omsatte för helåret 2020 1,23 miljarder kronor, en ökning med nära 20 procent jämfört med föregående år.

Företaget har fortsatt att expandera. Första halvåret 2021 var det starkaste någonsin, med en omsättningsökning på över 25 procent. Under det senaste året har Consid anställt över 350 personer och kontor har etablerats i Halmstad, Varberg, Eskilstuna, Kristianstad, Lund, Luleå och Oslo.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Nordens snabbast växande företag och erbjuder helheltslösningar inom it, affärsutveckling och kommunikation. Consid grundades år 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och finns idag på 28 orter i Sverige och i Oslo, Norge. Företaget omsatte år 2020 över 1,25 miljarder kronor, har 1 300 anställda och går i år mot det starkaste året någonsin.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum