Consid

Consid blir Karriärföretag - för sjätte året i rad

Dela

För sjätte året i rad har IT- och kommunikationsföretaget Consid blivit utsett till "Årets Karriärföretag". Utmärkelsen delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

- Vi är verkligen glada över att vårt arbete att göra Consid till en trivsam arbetsplats där man ska kunna förverkliga sina karriärdrömmar och samtidigt kunna ha balans i livet uppmärksammas, säger Peter Hellgren, vd Consid.
 
Sedan 2011 har Karriärföretagen utsett företag, organisationer och myndigheter som erbjuder bäst karriärmöjligheter för studenter och nyutexaminerade talanger. Cirka 1 000 aktörer uppfyller varje år grundkriterierna gällande antal anställda, omsättning, löpande rekryteringsarbete och att man utmärker sig som en god arbetsgivare. Dessa aktörer har sedan blivit granskade av en expertpanel som bland annat betygssätter karriärsidor på webben, närvaro i sociala medier och attraktionskraft som arbetsgivare. I det sista urvalssteget utser en jury de 100 företag som slutligen blir Årets Karriärföretag.

- Att bli Karriärföretag är en kvalitetsstämpel på ett professionellt utfört employer branding-arbete och det är ett område som vi har lagt stor vikt vid, säger Peter Hellgren.
 
Consid utsågs nyligen till Gasellföretag av Dagens Industri - för nionde året i rad - och till Sveriges Bästa Arbetsgivare av Universum. Juryns motivering till att Consid även tar hem utmärkelsen Årets Karriärföretag lyder:
 
”Consid är ett av Sveriges attraktivaste arbetsgivare på grund av deras fantastiska employer branding-arbete. De har en familjär företagskultur som tydligt visar stor stolthet för sitt arbete. Med unika karriärmöjligheter och bra stöd från ledningen blir man garanterad en trygg arbetsplats. Consids hemsida och digitala kanaler är av högsta kvalité. De kombinerar modernitet och innovation med lekfullhet vilket alltid fångar vårt intresse. På ett inspirerande sätt lyckas Consid alltid ha sina medarbetare i rampljuset. Med ett välfungerande samarbete mellan HR och marknad skapar de tillsammans en fantastisk arbetsplats. Karriärföretagen utser härmed Consid till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.”

Listan över samtliga Karriärföretag 2019 finns på: https://karriarforetagen.se
Läs mer om lediga jobb på Consid: https://consid.se/lediga-tjanster/
 

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum