Consid

Consid blir Kristinehamns kommuns digitaliseringspartner

Dela

Kristinehamns kommun i Värmland väljer Consid som ny partner för att driva digitaliseringsarbetet framåt. Consid kommer främst att leverera kompetens kring kommunens externa webbplattform.

- Vi är väldigt stolta över att Kristinehamns kommun väljer Consid som leverantör. Att få vara med och driva digitaliseringsarbetet framåt känns extra roligt. Det är bra att vi finns på plats i Karlstad och kan erbjuda expertis lokalt i Värmland, säger Christoffer Nilsson, kontorsansvarig för Consid i Karlstad.

Avtalet gäller under ett års tid och omfattar utveckling, design, förvaltning och utbildning av kommunens externa webb. Bland annat kommer plattformen att flyttas över till Episerver DXP Content Cloud. Stort fokus kommer också att läggas på att anpassa webbplatsen till det nya EU-direktivet om tillgänglighetskrav, som syftar till att öka tillgängligheten för besökarna.

- Genom att migrera webben till Episerver DXP Content Cloud, skapar vi förutsättningar för kommunen att enkelt driva digitaliseringsarbetet framåt själva. Det ska vara lätt och lustfyllt, säger Christoffer Nilsson.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Jönköping, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Nyköping, Gävle, Värnamo, Kalmar, Borås, Karlstad och Växjö. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum