Consid

Consid Communication prisas i reklamtävling

Dela

I den årliga reklamtävlingen ”Din Bästa Sida” tog Consid Communication hem två priser - en guld- och en bronsmedalj. Det var i tävlingens mest prestigefulla kategori - "Röda Tråden" som Consid hade sina framgångar. Förstapriset gick till en kampanj för Borås City.

-Det är extra roligt att det var just i kategorin "Röda Tråden" som vi vann. Det visar att vi lyckats med att skapa en kampanj som är stark såväl analogt som digitalt,säger Linda Andrén Hagensen, projektledare och kundansvarig på Consid Communication. 

“Röda Tråden”prisar kampanjer som haft förmågan att hålla den röda tråden vid marknadsföring i flera olika kanaler. Det var sammantaget ett 30-tal bidrag som tävlade i kategorin och det vinnande bidraget, som uppmanar till att visa kärlek genom att hålla avstånd, gjordes för Borås City. Kampanjen innehåller bland annat en bild som föreställer en chokladask med några få chokladbitar i, med rymligt avstånd mellan varje.
 
Linda Andrén Hagensen på Consid.
 
 
-Uppdraget har varit både spännande och utmanande. Borås City arbetar för en levande stadskärna och vårt uppdrag var att skapa kommunikation som lockar besökare till stadskärnan, men till skillnad från tidigare år fick kampanjen göras utifrån ett pandemianpassat tillvägagångssätt. Med värme och trygghet. Mottagaren kunde dra sina egna slutsatser. Ta till sig och förstå budskapet. Och till och med kanske le åt situationen. Men framförallt komma ihåg att hålla avstånd, säger Linda Andrén Hagensen.
 
Även bronsmedaljen i kategorin "Röda Tråden" gick till en av Consids kampanjer. Den som tagits fram till företaget Speed.
 
Prisutdelningsgalan hölls digitalt och Fredrik Lindström, känd från “På Spåret” underhöll. På Consids kontor i Borås följde vinnarna galan online, och firade – på behörigt avstånd. "DIn Bäst Sida" arrangeras av Borås Tidning som också skrev utförligt om vinnarna.
 
 

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum