Consid

Consid expanderar i Nyköping

Dela

It-och kommunikationsföretaget Consid växer i Nyköping. Företaget har precis flyttat till större lokaler i det anrika riksbankshuset. Nu söker Consid ytterligare ett tiotal nya medarbetare.

-Pandemin har ökat efterfrågan på våra tjänster. Vi anställde åtta personer under 2020 och nu behöver vi bli ännu fler. Sammantaget räknar jag med att vi är ett 30-tal anställda mot årets slut, säger Andreas Claesson som är kontorschef för Consid i Nyköping.

Consid slog upp portarna i Nyköping i maj 2019 och har idag ett 20-tal anställda. Arbetstillfällena är välkomna. Sedan augusti 2019 har arbetslösheten i Nyköpings kommun ökat. I mars fortsatte den utvecklingen och Nyköping rapporterade en total arbetslöshet på 9,4 procent i mars. Sedan augusti 2019 har arbetslösheten gått upp från 7,3 till 9,4 procent.

Andreas Claesson, kontorsansvarig Consid i Nyköping.

-Det är självklart roligt att vi kan bidra till att hålla Nyköping levande. För oss är det här en perfekt plats, rent geografiskt. Närheten till Norrköping, Linköping och Stockholm betyder mycket, men också att Mälardalens högskola ligger nära och kan tillgodose våra framtida rekryteringsbehov, säger Andreas Claesson.

Consids nya kontor i gamla riksbankshuset i Nyköping.

Andreas Claesson och hans anställda har precis flyttat in i det gamla riksbankshuset i centrala Nyköping.

- På alla 24 orter där vi finns har vi kontoren mitt i stadskärnan. Vi vill dra vårt strå till stacken för att hålla stadskärnorna levande och för att skapa möten mellan människor.

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag och är verksamt inom it- och kommunikation. Nio år i rad har företaget blivit utnämnt till Dagens Industris Gasellföretag. Under första kvartalet 2021 anställde bolaget drygt 100 medarbetare och är idag 1 100 anställda. Omsättningen för 2020 landade på 1250 miljoner kronor.Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 100 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Digital transformation, Mobilitet och apputveckling, Marknadsföring och kommunikation,

Digitala tjänster, e-handel & plattformar och Utbildningar.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum