Consid

Consid får högsta kreditvärdighet – för 15:e året i rad

Dela

För 15:e året i obruten följd ger kreditföretaget Bisnode AAA i kreditbetyg till Consid. Det är bara ett tusental företag som klarat detta genom tiderna.

Peter Hellgren
Peter Hellgren

- Det är tillfredsställande att vi år efter år får toppbetyg. För våra kunder blir det en tydlig kvalitetsstämpel på att vi är en trygg affärspartner, både i goda och dåliga tider, säger Peter Hellgren, vd Consid.

Bisnode har betygsatt företag i Sverige sedan 1989 och har det mest välkända kreditbetygssystemet i landet. AAA är deras högsta kreditbetyg och det delas enbart ut bland aktiebolag som varit verksamma i över tio år, omsätter mer än två miljoner kronor och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Att, likt Consid, få Bisnodes högsta kreditbetyg 15 år i obruten följd har hittills bara runt 2 000 företag fått.

-Oavsett utmaningarna vi står inför, är jag övertygad om att det kommer finnas massor med möjligheter att fortsätta att göra skillnad för våra anställda, våra uppdragsgivare och samhället i stort även fortsättningen, säger Peter Hellgren.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Peter Hellgren
Peter Hellgren
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Jönköping, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Nyköping, Gävle, Värnamo, Kalmar, Borås, Karlstad och Växjö. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum