Consid

Consid förvärvar byrån Everywhere Communication

Dela

Kommunikationsbyrån Everywhere Communication i Borås blir nu en del av IT- och kommunikationsföretaget Consid. I och med förvärvet stärker Consid sitt erbjudande om digitala marknadsföringstjänster ytterligare.

Everywhere communication
Everywhere communication

- Vi såg det som en utmärkt chans för oss att stärka vår position som digital helhetspartner och att utöka kommunikationserbjudandet. Att det blivit två byråer i Borås på kort tid är inte en tillfällighet. Här finns en bred kompetens vad gäller kommunikation och här finns ett starkt och digitaliserat näringsliv, säger Magnus Edvardsson, ansvarig för Consid i Borås.

Kommunikationsbyrån Everywhere Communication erbjuder tjänster inom bland annat varumärkesutveckling och design. Sedan starten 2018 har byrån etablerat sig med besked på den redan byråtäta marknaden i Borås. Guld i Publishingpriset, Guld i Din Bästa Sida och nominering med vinstchans i Svenska Designpriset. Utmärkelserna har haglat över den lilla kommunikationsbyrån med sex anställda. På kundlistan finns Ellos, Boråstapeter, Eton, Jotex, Cernera Fastigheter och Nõberu of Sweden – för att nämna några. Uddetorp Invest har varit majoritetsägare i Everywhere Communication sedan start.

Consid är ett av landets snabbast växande företag med verksamhet inom IT, management och digital marknadsföring. Tidigare har Consid förvärvat den prisbelönta byrån Mecka i Borås. Företaget har idag över 1 000 anställda och omsatte 2019 över en miljard kronor. Consids Boråskontor består idag av 30 medarbetare och målbilden är att fortsätta tillväxtresan under 2021 med fler nyckelpositioner inom framför allt digitala kundupplevelser.

- Genom att förvärva byrån får vi också ovärderlig kompetens till företaget. Vi står just nu inför en rekryteringsutmaning. Vi behöver väldigt många nya medarbetare, särskilt med IT-kompetens, säger Anita Beslic HR-chef på Consid. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Everywhere communication
Everywhere communication
Ladda ned bild
Magnus Edvardsson
Magnus Edvardsson
Ladda ned bild
Anita Beslic
Anita Beslic
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av landets snabbast växande företag och är verksamt inom IT, kommunikation och affärsutveckling med visionen att digitalisera Sverige. Consid grundades år 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell. Idag har företaget 1 000 anställda och 2019 omsatte bolaget över en miljard kronor. Consid finns i Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro, Västerås, Helsingborg, Norrköping, Borås, Gävle, Sundsvall, Växjö, Karlstad, Kalmar, Nyköping, Borlänge, Ljungby, Halmstad, Karlskrona, Värnamo och Karlshamn.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum