Consid

Consid har flera nominerade bidrag i Publishingpriset

Dela

Consid har i år tre nominerade bidrag till Publishingpriset. Det handlar om Lundbergs fastigheter, webb och print, samt Bucket Hubs webb. I november utses vinnarna.

Det är Lundbergs fastigheters företagsbroschyr som nominerats i kategorin “Informationstrycksaker”. Consid har stått för design och formgivning, medan Brand Mission har utformat copyn. Det andra nominerade bidraget från Lundbergs fastigheter är den externa webben och “Mina Sidor” i kategorin “Sajter som marknadsför företag och verksamheter”.

-Det som är roligt med projektet är att vi har fått vara med från början och ta ett helhetsgrepp kring Lundbergs varumärkesförflyttning. Vi har fått bidra med expertis inom allt ifrån strategi och grafisk design, till contentproduktion. Men också inom UX/UI, webbutveckling samt SEO, webbanalys och mätning. Vi har verkligen fått använda många av Consids expertområden, säger Helena Norberg, projektledare på Consid Communication.

Det tredje bidraget är Bucket Hubs externa webb.

Bucket Hub är en kostnadsfri tjänst som enkelt låter användarna designa skopor för alla typer av projekt, och skicka förfrågan direkt till tillverkare. Bucket Hub är ett samarbete mellan SSAB och Hardox® In My Body-certifierade tillverkare. Det är Consid Communication som tagit fram webben.

-Det är väldigt roligt att också Bucket Hubs webb är nominerat, eftersom vi verkligen har jobbat hårt med design, känsla och användarvänlighet, säger Helena Norberg.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Priset delas ut sedan 1990 och är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling. Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier. Bedömningskriterierna är offentliga, liksom juryns rangordningspoäng för nominerade tävlingsbidrag.

Förra året blev det dubbelvinst i Publishingpriset för Consid, när filmerna om Morakniv Classic och Bokhandelsgruppen båda vann. Filmerna hade tagits fram tillsammans med Kojan Film.Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom it, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Malmö, Lund, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Kristianstad, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 300 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum