Consid

Consid har Sveriges nöjdaste medarbetare

Dela

Employer-brandingföretaget Universums senaste undersökning visar att Consid har Sveriges nöjdaste medarbetare. Enligt motiveringen fortsätter Consids medarbetare att “sträva efter en gemensam vision”.

-Det här är ett kvitto på att vi har lyckats skapa en kultur där medarbetarna utvecklas och upplever arbetsglädje. Vi arbetar intensivt med att skapa den speciella Considandan som går ut på att samverka över affärsområdesgränserna och se till att alla får möjlighet att uppnå sin fulla potential. Det handlar om att se medarbetarna och att lyssna. Det händer ofta att jag får ett mail utanför arbetstid där en medarbetare kommit på en bra idé och vill dela den. Det är fantastiskt. Jag blir rörd av det engagemang och den kärlek många känner för Consid, säger vd Peter Hellgren.
 
Peter Hellgren, vd Consid

Universum genomför årligen flera undersökningar som mäter arbetsgivares interna Employer Brand. En av de viktigaste faktorerna för att komma ut stärkt på andra sidan av pandemin är engagerade medarbetare som inte bara presterar bra och vill stanna kvar – utan som även gärna berättar för andra om hur väl deras arbetsgivare hanterat denna period, och därmed hjälper till att attrahera nya talanger. Universum konstaterar att det är extra viktigt att de anställda upplever mening och tillfredsställelse under denna period av distansarbete.

-Det blir allt viktigare med en ärlig och transparent bild – och här är nöjda medarbetare (ambassadörer) det bästa verktyget. De som sitter runt middagsbordet och pratar gott om sin arbetsgivare med sina vänner, säger Hannah Öst, Employer Branding Advisor i ett pressmeddelande.

Kontakter

Bilder

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum