Consid

Consid vinner förstapris för app

Dela

Uppsalahems nya app vinner förstapris i årets upplaga av Guld-M. Appen prisas för att den ”spar tid, gör det tråkiga lite roligare och sätter färg på vardagen”. Det är it- och kommunikationsföretaget Consid som utvecklat appen, tillsammans med Uppsalahem.

Mårten Stengel,digital strateg på Consid.

– Det är särskilt roligt att juryn tycker att vi lyckas göra en tråkig aktivitet lustfylld. Att utveckla appen tillsammans med Uppsalahem har varit otroligt spännande. Vi fokuserade på kundnytta och på att få appen så användarvänlig som möjligt, säger Mårten Stengel som är digital strateg på Consid.

Guld-M är Marknadsföreningen i Uppsalas årliga pris för att premiera, synliggöra och lyfta fram god kommunikation och marknadsföring. Aktören som ligger bakom konceptet måste ha sin verksamhet förlagd i Uppsala. Enligt föreningen ska årets digitala lösning visa hur man har utnyttjat kraften och möjligheten i digital teknik, oavsett plattform, för sin kommunikationslösning. Det kan vara en hemsida, interaktiva verktyg, banners, interaktiva installationer, sociala plattformar eller applikationer. Kategorin innefattar även rörligt material som är anpassat till digitala plattformar.

Förstapriset gick alltså till Uppsalahems boende-app med motiveringen:

”En snygg och lekfull kommunikation i ett tråkigt ärende. Med förståelse för målgruppens behov skapar vinnaren tydlig nytta för sina kunder. Genom att använda digitala möjligheter breddar de erbjudandet och placerar värdet direkt i handen på kunden. Det spar tid, gör det tråkiga lite roligare och sätter färg på vardagen.”

Josef Kvist, app-utvecklare Consid.

– Syftet med appen är kort och gott att förenkla vardagen för Uppsalahems hyresgäster i allt från bokning av tvättstuga till felanmälan. Extra kul är det när vårt arbete resulterar i något som uppskattas av användarna, Uppsalahems hyresgäster, säger Josef Kvist som är app- och systemutvecklare på Consid.

Nyckelord

Bilder

Ladda ned bild
Mårten Stengel, digital strateg på Consid.
Mårten Stengel, digital strateg på Consid.
Ladda ned bild
Josef Kvist, app-utvecklare Consid.
Josef Kvist, app-utvecklare Consid.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Digital transformation, Mobilitet och apputveckling, Marknadsföring och kommunikation,

Digitala tjänster, e-handel & plattformar och Utbildningar.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum