Consid

Consids vd är Årets digitala ledare

Dela

Consids vd, Peter Hellgren, får utmärkelsen Årets digitala ledare vid Jönköpingsgalan i år. Galan uppmärksammar framstående personer i nio kategorier. I år hölls galan digitalt och hade som tema “Så kickstartar vi Jönköping, under och efter coronakrisen”.

-Det är fantastiskt hedrande att få den här utmärkelsen. Den visar att vi stärkts och blivit bättre av de utmaningar som vi stått inför och att vi alltid sätter våra medarbetare i fokus, säger Peter Hellgren.

Jönköpingsgalan består av nio priser med olika syften och målsättningar. Enligt galan innebär förändringsprocesser alltid både utmaningar och möjligheter för en verksamhet. Men i dessa processer utmärker sig också gott ledarskap särskilt tydligt. Digitaliseringen är ett faktum och något som påverkar alla branscher. Utmärkelserna är ett sätt att lyfta och hylla de chefer som lyckats med sin digitala förändringsresa och också stötta de som står inför det. Det är ett flertal stora företag som står bakom galan, däribland Kinnarps, och det är Poolia som är arrangör.

Årets digitala ledare blir alltså Peter Hellgren, vd för IT- och kommunikationsföretaget Consid. Motiveringen lyder

”Med visionen ”att våra kunder skall bli bäst i sin bransch genom att ta vara på den digitala världens möjligheter” har Consid under Peters ledning gått från ett bolag som startade i en tvåa i Vetlanda till ett av landets snabbast växande konsultbolag med över 20 kontor och över 1 000 anställda med en stark digital nyfikenhet. Genom att själv leva som man lär och med en mängd olika initiativ för en mer jämställd IT-bransch, Digital Influencer-Podden, utbildningsdebatter i Sveriges Riksdag samt boken Perspektiv på Digitalisering har Peter bidragit, inte bara till ett mer digitaliserat Jönköping, utan även steget mot ett digitaliserat Sverige.”

Priset delades ut vid en den digitala galan under fredagen. Programledare var den rutinerade, Stefan Fur från Jönköping.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Peter Hellgren, Consid
Peter Hellgren, Consid
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum