Livsmedelshandlarna

Coronaviruset och dagligvaruhandeln

Dela

Coronaviruset sätter fokus på de mest grundläggande sakerna i livet och samhället. Här är två effekter som vi i dagligvaruhandeln märker av.

Om

Livsmedelshandlarna
Livsmedelshandlarna
Regeringsgatan 60
103 29 Stockholm

http://livsmedelshandlarna.se/

Vi är handlarna. Från Ystad till Kiruna finns vi. Driver livsmedelsbutiker i varenda kommun i landet, allt från lanthandel till stormarknader. Våra butiker heter ICA, Hemköp, Tempo, Handlar´n, Nära Dej och Matöppet. Eller något helt eget. Idag är vi i Livsmedelshandlarna ungefär 800 medlemmar som driver knappt 1000 butiker. I fokus för våra butiker står kunden och tack vare att vi äger butiken kan vi hela tiden anpassa oss efter vad just våra egna kunder önskar. Lokalt beslutsfattande och entreprenörskap är viktiga ledord för oss, och något vi i alla sammanhang vill värna och utveckla. Bland annat genom vårt engagemang i Livsmedelshandlarna.

Följ Livsmedelshandlarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Livsmedelshandlarna

Alla är brottsoffer när butiken blir attackerade av kriminella28.2.2020 15:00:00 CETBlogginlägg

På Tryggare Sveriges arrangemang Brottsofferveckan ägnades två seminarier åt de svenska matbutikernas situation. En utveckling som leder till att vi alla blir brottsoffer. Se gärna de fullständiga inslagen på: En framtid utan lokalt näringsliv - dystopi eller snar realitet? (4:16 in i programmet) https://www.svtplay.se/video/25367467/forum/forum-17-feb-09-00?start=auto Hat, hot och trakasserier ökar, vad kan göras?: https://www.facebook.com/TryggareSverige/videos/2597919913752719/

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum