Business Wire

Crimtan tar hyperlokal riktad annonsering ett steg längre med Digital Elements nya IP Intelligence-lösning – NetAcuity Pulse Plus™

Dela

Digital Element, den ledande leverantören av system för IP-baserad geografisk lokalisering, meddelade idag att Crimtan, ett globalt företag inom annonsteknik med säte i Storbritannien, nu kan erbjuda oöverträffad IP-baserad geografisk precision för målinriktad annonsering över flera enheter genom en uppgradering till NetAcuity Pulse Plus™.

Crimtans annonsplattform använder unika data, målgruppsprofilering, målinriktning och optimering att erbjuda digitala marknadsföringstjänster till annonsörer som förbättrar kampanjresultatet. En kombination av reverserad geografisk avkodning och information från mobiltrafik och analys av internetbaserad infrastruktur gör att uppgraderingen till NetAcuity Pulse Plus™ förstärker den lokala indelningen, omfattningen, noggrannheten och möjligheterna att annonsera på postkodsnivå inom ramen för Crimtans mobiltrafik och kabeltrafik.

Tack vare den nya lösningen har Crimtan kunnat utveckla banbrytande kampanjer. Medieföretaget Primesight kan nu, tack vare tillgången på ny data, hjälpa kunder som driver affischkampanjer inom utvalda postkodsområden i Storbritannien att även skicka digitala annonser till mobiler, läsplattor och datorer inom exakt de områden där affischerna sätts upp.

Användningen av NetAcuity Pulse Plus och den mer detaljerade informationen om postkod och latitud/longitud gör att Crimtan kan rikta annonser mer exakt inom alla regioner, inklusive de som saknar postkoder, t.ex. Mellanöstern. Det blir också möjligt att optimera geografisk inriktning genom hela kampanjen. Crimtan kan därför styra annonseringen till platser där insatserna fungerar bättre, vilket förbättrar effektiviteten och förstärker avkastningen på investeringen.

”Geografisk lokalisering är en nyckelfaktor inom vårt system för riktad annonsering och det är viktigt att vi använder så noggrann information som möjligt för att förbättra våra kunders kampanjer”, förklarar Rob Webster som är produktchef hos Crimtan. ”Det är fantastiskt att Digital Element uppdaterar sin teknik kontinuerligt för att ge mer noggrann och heltäckande data. Vi kan hålla oss steget före våra konkurrenter och erbjuda våra kunder värdefulla tjänster.”

Digital Element grundades 1999 och är ett pionjärföretag inom IP-system för geografisk lokalisering. Företagets NetAcuity-teknik har revolutionerat avsökningen av IP-utrymmet. Genom att kombinera IP-routerbaserad infrastrukturanalys med anonym geografisk data från ett nätverk av globala kommersiella samarbetspartners kan NetAcuity ge den mest exakta och detaljerade datauppsättningen i världen idag. Systemet ser till att användaren förblir anonym och uppfyller de strängaste standarderna för slutanvändarens sekretess. NetAcuity Pulse Plus är den första IP-baserade lösningen för geografisk lokalisering som innefattar reverserad geografisk avkodning som ger mycket noggrann information om latitud och longitud baserat på IP-data – vilket höjer precisionsnivån i branschen ytterligare ett steg.

”Crimtans fortsatta användning av vår teknik är ett kvitto på det hårda arbete som vårt team har lagt ner på att göra oss till den mest tillförlitliga och effektiva leverantören av IP-baserade tjänster för geografisk lokalisering”, tillägger Charlie Johnson som är vice verkställande direktör för Digital Element i Storbritannien och Irland. ”Det är mycket spännande att se hur funktionerna i NetAcuity Pulse Plus används inom branschen och hur företagen kommer in i onlinevärlden. Vi ser fram emot att hjälpa annonsörer uppnå goda resultat genom Crimtans användning av systemet.”

Om Digital Element

Digital Element har sedan 1999 tagit fram geografiska lokaliseringslösningar som ger relevant innehåll till onlinekampanjer oavsett målgruppernas geografiska placering. Systemen kan användas på både stationära datorer och mobilenheter. Företagets patenterade teknik har certifierats och ackrediterats och levererar åtkomst till exakt och tillförlitlig geografisk lokaliseringsinformation i realtid utan att utgöra något intrång i Internetanvändarnas sekretess. Många av världens största webbplatser, varumärken, annonsnätverk, plattformar för sociala medier och mobiltjänstleverantörer har i över ett decennium förlitat sig på Digital Elements teknik för målinriktad annonsering, lokalt anpassat innehåll, förbättrade analystjänster och hantering av immateriella rättigheter samt upptäckt och förhindrande av bedrägerier.

Besök www.digitalelement.com för mer information om hur du kan utföra geografisk anpassning i onlinevärlden. Digital Element är en affärsdivision inom Digital Envoy Inc., med huvudkontor i Atlanta och London.

Om Crimtan

Crimtan är centralpunkten inom dynamisk marknadsföring. Företaget har egen digital marknadsföringsteknik som ser till att kunder kan använda konsumentdata för att agera och öka medvetenheten om varumärken, hitta nya kunder och vårda goda kundrelationer. Företagets expertteam hjälper kunderna att uppnå konkurrensfördelar genom strategier för annonskampanjer över många olika enheter. Crimtan erbjuder unik insikt i marknaderna och gör det svåra enkelt för alla som arbetar med digital marknadsföring. Crimtan har kontor i Storbritannien, Irland, i Central- och Östeuropa, Ryssland, Mellanöstern och Australien. Läs mer på www.crimtan.com.

Contact information

GingerMay PR for Digital Element
Naomi Whittome
naomi.whittome@gingermaypr.com
Tfn: +44 (0)203 642 1124

Om

Business Wire
Business WireFölj Business Wire

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Wire

VGR utrustar läkare med UpToDate, det evidensbaserade beslutsstödet från Wolters Kluwer15.3.2018 15:02Pressmeddelande

Wolters Kluwer meddelar idag att Västra Götalandsregionen (VGR) nu utrustar sina läkare med UpToDate Anywhere – ett mobilanpassat kliniskt beslutsstöd som tillhandahåller den senaste informationen i samband med diagnostik och behandling av patienter. UpToDate anywhere erbjuds till sjukvårdspersonal på regionens samtliga nio sjukhus. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20180315005869/sv/ With UpToDate Anywhere, VGR ensures access to the same high quality, evidence-based content across its nine regional general hospitals. (Photo: Business Wire) Västra Götalandsregionen (VGR) ansvarar för sjukvård och medicinsk behandling till över en och en halv miljon invånare. Med UpToDate Anywhere kan VGR säkra samma högkvalitativa, evidensbaserade diagnostik och behandling på samtliga nio allmänna sjukhus i regionen. Det nya beslutsstödet ska minska risken för onödiga och omoderna behandlingsmetoder, och samtidigt säkerst

Westinghouse-styrt konsortium redo att leverera bränsle till VVER-440-reaktorer i Europa13.3.2018 11:46Pressmeddelande

Westinghouse Electric Company och dess åtta europeiska partner i konsortiet tillkännagav idag att de framgångsrikt har slutfört ett EU-finansierat projekt som syftar till att diversifiera kärnbränsleförsörjningen till reaktorer av typen VVER-440 i Europa. Konsortiet har framtagit ett koncept för bränslekonstruktion och fastställt hur tillverkningen och leveranskedjan för att bygga och transportera bränsleknippen tillhörande VVER-440 kan återupprättas, i likhet med vad Westinghouse och ENUSA genomförde för Lovisa kärnkraftverk i Finland 2001–2007. Utöver bränslekonstruktionen har konsortiet infört och verifierat de därtill hörande metoder som ska tillämpas med avseende på licensiering och användning av en ny bränslekonstruktion. ”Genom det här projektet är vi mycket väl förberedda för att tillverka och leverera VVER-440-bränsle till europeiska anläggningar. Därmed har vi skapat ett gångbart alternativ för dagens bränsleförsörjning som kommer från en enda källa”, säger Aziz Dag, Vice Pre

Unga svenskar riskerar sin hörsel i förtid2.3.2018 08:00Pressmeddelande

29 procent av svenskarna utsätter sig själva medvetet för potentiellt farliga volymnivåer och närmare hälften bryr sig inte om att vidta försiktighetsåtgärder i miljöer de känner kan vara skadliga för deras hörsel. Detta framkommer av rapporten ”State of Hearing” som undersöker svenskarnas attityder och beteenden gällande hörsel och som idag publiceras av Cochlear, det världsledande företaget inom implanterbara hörsellösningar. Rapporten lanseras i samband med Världshörseldagen den 3 mars, ett initiativ från Världshälsoorganisationen (WHO), och temat för årets Världshörseldag är Hear the Future. Rapporten har tagits fram för att öka kunskapen kring hur man kan förebygga dövhet och hörselnedsättning, samt stärka hörselvården världen över. Siffror från WHO visar att omkring 466 miljoner människor i hela världen lider av hörselnedsättning. ”State of Hearing”-rapporten avslöjar ett oroväckande riskbeteende hos svenskarna, som i allt större grad kan komma att drabbas av hörselnedsättning. N

TINE förbättrar logistiken med Quintiqs ruttoptimering22.2.2018 15:41Pressmeddelande

Quintiq, dotterbolag till Dassault Systèmes och världsledande inom planering och optimering av personal, logistik, och produktion (supply chain planning and optimization, SCP&O), meddelade i dag att företagets logistiklösning för taktisk planering har resulterat i mer kostnadseffektiva rutter för TINE AS. Efter detta framgångsrika projekt har Norges ledande mejeriproducent nu inlett en andra projektfas för att ytterligare förbättra företagets taktiska planering och utöka lösningen till att omfatta även operativ planering. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20180222005938/sv/ Credit: Bo Mathisen Förra året driftsatte TINE den första fasen av Quintiqs lösning, särskilt utformad för att optimera TINE:s leveranser av mjölkprodukter på en taktisk nivå. TINE:s planerare har under årets gång använt Quintiq för att planera leveransrutter till kund från centrala distributionscentraler över hela Norge. De har i och

Occlutech går över till Box för molnbaserad innehållshantering25.1.2018 10:00Pressmeddelande

Box, Inc. (NYSE: BOX), en ledande aktör inom molnbaserad innehållshantering, meddelade idag att Occlutech flyttat sin personal till Box. Occlutech utvecklar, tillverkar och säljer kardiologiska ocklusionsanordningar och vaskulära implantat. Företagets enheter används för att behandla strukturella hjärtsjukdomar och avvikelser. Occlutech grundades 2003 och säljer idag sina produkter över hela världen. Sedan 2013 har företaget använt Box för att förändra sättet som teamen arbetar i projekt och hanterar innehåll i molnet. – Vi har team som samarbetar i viktiga projekt i flera länder – det är absolut nödvändigt att de har den bästa tekniken för att utföra sitt arbete. Box hjälper oss att förändra sättet vi arbetar med innehåll på i grunden, vilket gör oss mycket mer uppkopplade, effektiva och produktiva säger Fredrik Fernbrant, Chief Information Officer i Occlutech group. – Occlutech är ett av världens ledande företag inom medicinteknik för behandling av strukturella hjärtsjukdomar. Box in

Yonnic GmbH förbättrar geografisk lokalisering för kunder som använder IP-geografisk data från Digital Element22.1.2018 09:03Pressmeddelande

Digital Element, det ledande företaget inom IP-geografisk lokalisering, meddelande idag att Yonnic GmbH, ett spjutspetsföretag på marknadsföringsområdet, har valt NetAcuity-systemet för att ge sina kunder mer effektiva kampanjer. Yonnic säljer märkesrelevant marknadsföring till sina kunder genom att samla in information om konsumenters avsikt och omvandla informationen via sitt eget planeringsverktyg. Företagets kärnsystem heter CloudTDS. Här anpassar man trafik och innehåll baserat på mängder av regler och inställningar, till exempel geografisk markering och enhetsspecifik målinriktad marknadsföring. Genom Digital Elements NetAcuity-data i Yonnics lösning kan man uppgradera den geografiska exaktheten och erbjuda kunderna en mycket noggrann lösning. Det finns även extra datauppsättningar inom IP-intelligens, till exempel anslutningshastighet, mobilleverantör, internetleverantör, hushålls- eller företagsanslutning. Därmed kan Yonnic förstärka sin målinriktning och sina analyser. ”Enligt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum