CUPRA Sverige

CUPRA ger en försmak av interiören i eldriven konceptbil

Dela
  • Den första helt eldrivna bilen från CUPRA är en tuffing med kaxig design som invändigt matchas av en skulpterad och mångsidig interiör
  • Formspråket i interiören på denna konceptbil är starkt fokuserat på föraren men erbjuder samtidigt hög komfort för alla ombord
  • Här skapar kombinationen av teknik och utvalda material en förarmiljö som saknar motstycke – på sedvanligt CUPRA-manér
  • Med sin mix av elektrifiering och prestanda, fortsätter CUPRA forma framtidens mobilitet

Martorell, Spanien 22/8 2019. –”CUPRA Concept”, märkets första helt eldrivna personbil, bjuder på en imponerande känsla av prestanda och framåtsträvande design. Tillsammans ger de oss en vink om hur den fria mobiliteten kan komma att te sig i framtiden.

Exteriörens tydligt utmejslade linjer går igen även invändigt. Där blandas material och tekniska koncept med rymd och funktionell inriktning för att tillsammans skapa en kupé som perfekt lyckas balanserar förarfokus med passagerarkomfort.

Konceptbilens interiör präglas av kontrasterande färger, kolfiberstrukturer och av dynamisk teknik och design. Resultatet är en kupé som är lika lätt som den är avancerad.

En kupé som uppvisar perfekt balans – mellan förare och passagerare, och mellan prestanda och funktionalitet. Med möjligheten att kunna ändra personlighet för att tillgodose de speciella behoven för de ombord, demonstrerar CUPRA Concept nya idéer om vad en CUPRA kan bjuda på.

CUPRA fortsätter att stärka sin position som ett framtidsinriktat bilmärke och utvecklar bilar som förkroppsligar allt det som CUPRA-märket står för och med avancerad teknik tillmötesgår de också skiftande krav som är kopplade till mobiliteten.

Bilar som CUPRA Concept är ett tydligt bevis på företagets engagemang för att internationalisera sitt modellutbud genom att utveckla exklusiva produkter som är en perfekt mix av prestanda, energieffektivitet och anpassningsförmåga på en krävande världsmarknad.

Håll ögonen öppna! Den 2 september sker den digitala avtäckningen av CUPRA Concept.

Världspremiär för CUPRA Concept blir det på årets upplaga av den internationella bilsalongen i Frankfurt i september.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

CUPRA är ett speciellt bilmärke för unika människor, speciellt avsett att fängsla alla bilälskare och med råge uppfylla alla deras förväntningar på en unik, elegant högprestandabil. Under sitt första levnadsår steg försäljningen av CUPRA med 40% 2018, jämfört med året innan, till totalt 14.400 exemplar. Förutom lanseringen av nya modeller, kommer CUPRA fortsätta att hålla racingandan på topp genom sitt deltagande i den internationella standardvagnserien TCR. CUPRA-världen sjuder av liv, och ca 280 specialiserade återförsäljare runt om i världen står redo att förverkliga drömmarna för en ny grupp entusiaster.

Följ CUPRA Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från CUPRA Sverige

CUPRA Formentor blir FC Barcelonas officiella bil7.7.2020 14:09:21 CESTPressmeddelande

Den första modell någonsin att bli utvald som fotbollsklubbens officiella bil CUPRAs globala ambassadör Marc ter Stegen blir en av de första att köra Formentor Lanseringsmodellen av CUPRA Formentor kommer under hösten 2020 CUPRA Formentor kommer att erbjuda flera effektiva drivlinor, bland annat kommer en högpresterande plug-in-hybrid Martorell, 07-07-2020 – Som del av den globala alliansen med FC Barcelona, där CUPRA är fotbollsklubbens officiella bil- och mobilitetspartner, har märket beslutat att utse CUPRA Formentor som FC Barcelonas officiella bil. Ett naturligt steg CUPRA Formentor blir första bilmodellen någonsin att utses som officiell bil till FC Barcelona. Gällande tillkännagivandet uttrycker CUPRAs VD Wayne Griffiths “att utse CUPRA Formentor till FC Barcelonas officiella bil är ett naturligt steg. Modellen är designad, utvecklad och kommer produceras i Barcelona, staden där båda varumärkena är födda och den plats från vilken vi vill inspirera världen. Detta kommer att öka b

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum