Vänsterpartiet Malmö

Cykelturné med Jonas Sjöstedt och Ana Süssner Rubin

Dela

Vänsterpartiet Malmö bjuder in media att följa med på cykelturné med Jonas Sjöstedt och Ana Süssner Rubin den 19 maj kl. 13:45 - 16:30, start på Bennets Bazar i Rosengård och avslut på Gustav Adolfs Torg.

Jonas Sjöstedt (V)
Jonas Sjöstedt (V)

En vecka innan valet, söndagen den 19/5, kommer Jonas Sjöstedt till Malmö.

Vi välkomnar honom tillsammans med Ana Süssner Rubin, Malmös eget andranamn på listan till Europaparlamentet.

Vi stannar längs med vägen för att prata om en del av alla de viktiga frågorna i EU-valet.

Hålltider och platser

  • 13.45 Utanför Bennets Bazar i Rosengård, Arabiska vänstern bjuder in till ett samtal om internationell solidaritet.
  • 14.30: Seveds plan, där möter Antirasistiska vänstern oss och pratar om antirasism tillsammans med riksdagsledamot Malcolm Momodou Jallow.
  • 15.00: Korsningen Jan Waldenströms gata och Carl Gustavs väg. Fackliga rättigheter tillsammans med Vänsterpartiet Malmös fackliga utskott och Ung Vänster Malmö.
  • 15.50: Valstugan på Gustav Adolfs Torg. Miljöutskottet tar emot cykelturnén på dess avslutande stopp. Jonas och Ana håller avslutande tal och vi diskuterar varför en trovärdig miljöpolitik måste vara röd.

För mer information:
Jessica Nordh, pressekreterare till Jonas Sjöstedt, 073-076 22 90

Bilder

Jonas Sjöstedt (V)
Jonas Sjöstedt (V)
Ladda ned bild
Ana Süssner Rubin (V)
Ana Süssner Rubin (V)
Ladda ned bild

Länkar

Om

Vänsterpartiet Malmö
Vänsterpartiet Malmö
Nobelvägen 51 B
214 33 Malmö

040-96 64 67http://www.vmalmo.se

Vänsterpartiet Malmö är Vänsterpartiets största partiförening. Vi kämpar för ett jämlikt Malmö i kommunfullmäktige men verkar också bland Malmös socialistiska, feministiska, antirasistiska och gröna rörelser. Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet.

Följ Vänsterpartiet Malmö

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Malmö

Malmövänstern motionerar: Starta försöksverksamhet med Lekotek!27.6.2019 06:00:00 CESTPressmeddelande

Malmökommissionen hade som mål att ta fram åtgärder som skulle göra Malmö hållbart, både ekologiskt och socialt. Malmö Stads Miljöprogram lyfter bland annat att ekologisk hållbarhet stärks genom att vi minskar vår konsumtion och staden ska bidra till att utveckla cirkulär- och delningsekonomi. En viktig åtgärd gällande social hållbarhet är att skapa mötesplatser för stadens invånare. Malmövänstern motionerar därför om att införa en verksamhet som förenar båda dessa mål: Lekotek.

Malmövänstern motionerar: Förändra MKB:s direktiv - bygg bort bostadsbristen!24.6.2019 06:00:00 CESTPressmeddelande

Vänsterpartiet ser bostaden som en mänsklig rättighet, men trots ökat bostadsbyggande är bostadsbrist och hemlöshet fortsatt stora problem i Malmö. De bostäder som byggs vänder sig främst till dem med kapital eller högre inkomster och är oftast omöjliga att hyra för dem utan kapital och med låga eller medelstora inkomster. Malmövänstern motionerar därför om att kommunen till fullo ska använda sitt eget allmännyttiga bostadsbolag, MKB, för att lösa problemen med bristen på hyreslägenheter vanligt folk har råd att bo i.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum