Svensk Innebandy

Då sker grupplottningen till VM – virtuell presskonferens efter

Dela

I samband med grupplottningen till VM 2022 i Schweiz genomförs en virtuell presskonferens där media får chansen att ställa frågor till representanter från herrlandslaget – så anmäler du ditt deltagande till presskonferensen

Foto: Svensk Innebandy/Per Wiklund
Foto: Svensk Innebandy/Per Wiklund

VM 2022 för herrlandslaget spelas den 5-13 november och går av stapeln i schweiziska Zürich och Winterthur. Under föregående vecka blev också herrlandslaget kvalificerade för mästerskapet efter ett lyckat VM-kval i Lettland. 

Den 8 juni är det dags för den officiella VM-lottningen där samtliga lag ska lottas in i sina respektive grupper. VM-lottningen startar klockan 12.00 onsdag den 8 juni och sänds på det Internationella Innebandyförbunds YouTube-kanal. Efter att lottningen är genomförd sker en virtuell presskonferens där media får chansen att ställa frågor till landslagsledningen. 

För att delta på presskonferensen behöver media anmäla sitt intresse i förväg. Anmäl ditt intresse till presskonferensen här. 

Frågor?
Ludvig Gustavsson, Medieansvarig
Telefon: 0730-828080
Mejl: Ludvig.gustavsson@innebandy.se

 

Nyckelord

Bilder

Foto: Svensk Innebandy/Per Wiklund
Foto: Svensk Innebandy/Per Wiklund
Ladda ned bild

Om

Svensk Innebandy
Svensk Innebandy
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

08-514 274 00https://www.innebandy.se/

Innebandy är en sport för alla och det ska vara enkelt att vara med. Alla ska kunna finna samma glädje i sporten oavsett förutsättning. Barn, ungdomar och motionärer ska känna likadant kring innebandy som dem som utövar den på elitnivå.

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan.
Det finns omkring 112 000 licensierade spelare och innebandyn är i dag Sveriges näst största lagidrott.

Följ Svensk Innebandy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svensk Innebandy

Här de uttagna till U19-damlandslagets juliläger23.6.2022 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Den 29-31 juli reser U19-damlandslaget till Köping för ett tre dagar långt landslagsläger. Fokus ligger på det kommande världsmästerskapet i Polen som startar i slutet av augusti. Att laget nu får chansen att slipa på de sista detaljerna ser förbundskapten Camilla Granelid som väldigt positivt. "Merparten av den här truppen ska spela VM i Polen så det är fantastiskt att vi nu får ett läger", säger Camilla Granelid.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum