Familjebostäder

Dag Urban Hoas ny enhetschef för nyproduktion

Dela

Den 1 mars tillträder Dag Urban Hoas tjänsten som enhetschef för nyproduktion på projektutvecklingsavdelningen på Familjebostäder. Dag Urban Hoas kommer närmast från Zengun och rollen som projektchef, men har innan dess ett långt förflutet inom Skanska.

Familjebostäder är just nu inne i en rekordhög produktionstakt av nya hyresrätter. Under 2021 kommer vi att hälsa över 1500 nya hyresgäster välkomna i en nybyggd bostad.

– Jag ser fram emot att arbeta för att Familjebostäder ska fortsätta att vara en professionell beställare som bygger bostäder som passar många. Det är särskilt spännande med en aktör som bygger för egen förvaltning med ett långsiktigt perspektiv, säger Dag Urban Hoas.

– Jag är glad över att få hälsa Dag Urban Hoas välkommen till Familjebostäder. Med hans gedigna bakgrund inom produktion och ledarskap kan vi fortsätta att bygga nya attraktiva hyresrätter för Stockholmarna, säger Håkan Siggelin, chef projektutvecklingsavdelningen på Familjebostäder.

Kontakter

Bilder

Om

Familjebostäder
Familjebostäder
Hammarby Fabriksväg 67, Box 92100,
120 07 Stockholm

https://www.familjebostader.com/
Familjebostäder har jobbat för allas rätt till ett tryggt hem sedan 1936. Vi äger och förvaltar över 20 000 hyresrätter i Stockholm. Just nu bygger vi mer än på 40 år. Vi tar klivet in i framtiden med bostäder som är energisnåla och uppkopplade. Vi förbättrar möjligheterna att leva utan bil – med bilpooler och bra service för cyklar. Vi lägger mer tid på utemiljöer, portar och källare för att det ska vara tryggt överallt. Vi bygger inte bara hus. Vi bygger hem – för dagens och morgondagens stockholmare.

Följ Familjebostäder

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Familjebostäder

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum