Huddinge Kommun

Dags att hitta årets miljöhjälte i Huddinge

Dela

Nu är det dags att hitta årets miljöhjälte i Huddinge kommun. Miljöpriset delas ut till en enskild person eller en grupp som har gjort en viktig insats för natur och miljö i kommunen. Prissumman är 10 000 kronor. Sista dag för nominering är den 15 september.

Var med och nominera årets miljöhjälte! Huddinge kommuns årliga miljöpris delas ut till en person eller en grupp som har gjort något viktigt för natur och miljö i Huddinge.  

Alla kan nominera till miljöpriset

Alla kan vara med och nominera en kandidat. Det kan vara en lärare som engagerat klassen i klimatfrågan, en granne som dragit igång ett återbruksrum i bostadsområdet eller ett barnbarn som byggt och satt upp bihotell i parken.

Nominera Huddinges miljöhjälte senast den 15 september.Vinnaren får ett pris på 10 000 kronor.

Läs mer om pris och nominering i länken.
https://www.huddinge.se/organisation-och-styrning/sa-arbetar-vi-med/stipendier-och-priser/miljopriset/

För mer information kontakta:
Enver Pekin, miljöstrateg, Huddinge kommun, 08-535 365 56, enver.pekin@huddinge.se
Ann Kristin Rönnerbäck, pressansvarig, Huddinge kommun, 08-535 301 71, ann-kristin.ronnerback@huddinge.se

Nyckelord

Bilder

Dags att nominera Huddinges miljöhjälte. Bild från naturreservatet Paradiset. Fotograf Maja Brandt.
Dags att nominera Huddinges miljöhjälte. Bild från naturreservatet Paradiset. Fotograf Maja Brandt.
Ladda ned bild

Om

Huddinge Kommun
Huddinge Kommun
Kommunalvägen 28
141 85 Huddinge

08-535 300 00http://www.huddinge.se

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med över 112 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge Kommun

Företagsveckan i Huddinge – ny satsning för ökad dialog10.9.2020 07:21:25 CESTPressmeddelande

I morgon startar Företagsveckan i Huddinge. Huddinge kommun och Arena Huddinge bjuder in till seminarium och samtal kring aktuella näringslivsfrågor. "Vi ska ha ett företagsklimat som värnar befintliga företag och som uppmuntrar nya verksamheter att etablera sig här. Det lokala näringslivet skapar en positiv utveckling för kommunen och därför ser jag fram emot att få ta del av företagarnas upplevelser och idéer under denna vecka", säger Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande i Huddinge.

Huddinge kommun, Vectura och Stiftelsen Clara skapar nod för akademi, forskning och näringsliv i Flemingsberg9.9.2020 07:30:10 CESTPressmeddelande

Huddinge kommun, Vectura Fastigheter och Stiftelsen Clara har tecknat en avsiktsförklaring avseende två fastigheter i centrala Flemingsberg. Ambitionen är att utveckla dessa till en knutpunkt för akademi, forskning och näringsliv i Flemings-bergsdalen som ska bli en dynamisk och multifunktionell plats med 35 000 nya arbetstillfällen, 5 000 nya bostäder, service och handel.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum