Grums kommun

Dags att nominera Årets eldsjäl i Grums kommun

Dela

I varje kommun finns det personer som lägger ner en stor del av sin tid utan att kräva något tillbaka. Eldsjälar som ofta arbetar bakom kulisserna och som sällan får det erkännande de är värda.

Tanken är att utmärkelsen ska delas ut årligen från och med 2018 av Grums kommun. Förra årets vinnare var Bo Tegestem. Syftet med priset är att lyfta de personer som lägger ner en stor del av sin tid utan att kräva något tillbaka.
 

Nomineringen öppnar 1 april på grums.se och är öppen under en månads tid. Sedan går en jury igenom de inkomna nomineringarna och utser en vinnare. Vinnaren får ta emot sitt pris av under nationaldagsfirandet i Sveaparken i Grums den 6 juni.

Vem får nominera?

Alla som är folkbokförda i kommunen äger rätt att nominera personer till Årets eldsjäl i Grums kommun utifrån de kriterier som finns. 

–Vi vill få in så utförliga nomineringar som möjligt så att juryn får ett bra beslutsunderlag, säger Annika Lomarker.

Fina priser

Utöver äran att utses till Årets eldsjäl får pristagaren 3 000 kr av Grums kommun. Årets bonus till vinnaren är en tavla av Grumskonstnären Pernilla Carlsson. 

Årets eldsjäl i Grums kommun ka vara folkbokförd i Grums kommun och uppfylla följande kriterier:

  • Vara en förebild för andra.
  • Bidra till utveckling genom sitt engagemang.
  • Göra en insats utöver det förväntade utan egen vinning.

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00https://www.grums.se/

En Vänerkommun i Karlstadsregionen

Grums kommun är en del av Karlstadsregionen och ligger vid Vänerns nordvästra strand. Här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron. Kommunen är den största arbetsgivaren och därefter BillerudKorsnäs AB. Vid det växande handels- och industriområdet Nyängen möts E18 och E 45.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum