Apollo

Dags att uppfylla drömresan i vinter

Dela

Efter två vintrar med begränsade resealternativ har intresset för exotiska destinationer och strandparadis ökat. Därför lanserar nu Apollo fler drömdestinationer.

Mauritius
Mauritius

På grund av pandemin har Apollos vinterprogram de senaste två åren främst varit begränsade till Europa och Emiraten. Men nu när reseportarna äntligen är vidöppna fokuserar Apollo återigen på mer exotiska destinationer – allt från Indiska oceanen till det äventyrliga Mellanöstern.

– Det råder ingen tvekan om att många har väntat på det här. Thailand har de senaste veckorna varit bland våra mest sålda vinterdestinationer, men efterfrågan ökar också på typiska bucketlist-destinationer. I år kan semesterdrömmarna förverkligas och de ser till stor del ut att gå österut i vinter, säger Sandra Miller Kinge, Apollos kommunikationschef.

Drömresemålet

Indiska oceanen med destinationer som MaldivernaSeychellerna och Mauritius är några av researrangörens vintersatsningar. Bland dessa sticker den senare ut som familjernas favoritparadis, men lockar även vuxna som vill uppleva något riktigt unikt. Maldiverna och Seychellerna är däremot förstahandsvalet för par – och alla nygifta som fått skjuta upp bröllopsresan under pandemin.

– För de allra flesta av oss är det inte platser vi åker tillbaka till år efter år, som Kanarieöarna. Tvärtom; på många sätt representerar dessa destinationer den ultimata drömresan. Det märks tydligt att vi efter pandemin har ett ökat behov av unika upplevelser – och att leva lite mer, fortsätter Sandra Miller Kinge.

Äventyrliga upplevelser

Behovet av äventyr sätter även nya destinationer på kartan. Bland annat är unika Oman äntligen tillbaka på Apollo, och så även Indien och Vietnam. Även Egypten och Dubai har varit populära vinterresmål hos Apollo i många år, och nu växer intresset i andra delar av Förenade arabemiraten – särskilt kulturhuvudstaden Abu Dhabi och friluftsmeckat Rash al Khaimah.

– Alla dessa platser är destinationer fyllda med unika upplevelser. I Oman kan du gå valskådning, sova under stjärnorna i öknen och gå skattjakt genom souks. I Vietnam väntar böljande risfält, spännande mat och pudriga sandstränder, och Emiraten är ett enda stort äventyrsmecka, säger Miller Kinge.

För den som vill semestra i Europa i vinter finns det fler möjligheter med Apollo. Förutom de stora favoriterna på Kanarieöarna kan du resa till både Portugal och den spanska solkusten.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum