Norrköpings kommun

Dags för Dansens vecka i Östergötland

Dela

Under Dansens vecka 2019 blir det bland annat dansmaraton, workshop och olika uppvisningar i Norrköping. Veckan arrangeras 23-29 april.

Dansens vecka i Östergötland arrangeras varje år i slutet av april med finaldag på den internationella Dansens dag 29 april. Det är ett samarrangemang mellan Region Östergötland, Dans i Öst och flertaler av kommunerna i Östergötland.

Syftet med veckan är att synliggöra dansen som konstform och att ge publiken möjligheten att uppleva och ta del av olika dansstilar. Veckan ger också en möjlighet för föreningar att värva nya medlemmar. Det är en vecka där det finns möjlighet att själv delta, genom att dansa eller som publik, säger Charlotte Jörgenson Ericson, handläggare på Norrköpings kommun.

Här hittar du programmet för Dansens vecka 2019.

Kontakt:
Charlotta Arildsson
Titel: barnsamordnare
Telefon:  072- 244 08 75

Charlotte Jörgenson Ericson
Titel: handläggare
Telefon: 011-15 19 03

___________________________________________________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör

Bilder

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Årets utdelning av stipendier och utmärkelser inom kultur och idrott15.8.2019 08:00:00 CESTPressinbjudan

Sju stipendier kommer att delas ut till personer och föreningar som utmärkt sig inom idrott- och kulturlivet i Norrköping i år. Samtidigt delas även utmärkelser till årets värdefulla idrottsförening och idrottsledare ut. Det är första gången stipendierna och utmärkelserna delas ut samtidigt och det sker under högtidliga former i samband med Norrköpings symfoniorkesters konsert med Rickard Söderberg på stora scenen i Vasaparken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum