Värmdö Kommun

Dags för Värmdö Företagarvecka!

Dela

Företagarna Nacka Värmdö, Visit Värmdö, Värmdö Företagarförening och Värmdö kommun tillsammans med Storsthlm och KTH arrangerar Värmdö Företagarvecka 30/9 – 6/10. Temat för veckan är hållbarhet.

Värmdö Företagarvecka består av ett intressant program med seminarier, workshops och möten där företagare är i centrum. Årets program bjuder bland annat på Drop-outs hos företag i Värmdö, hantverkarlunch, modeshow, DialogLAB, seminarier och workshops samt AW och gala.

”Våra lokala företagare och det lokala näringslivet är en viktig del av Värmdö kommun och vår strävan efter att gemensamt bidra till en hållbar samhällsutveckling. Vår förhoppning är att Värmdö Företagarvecka ska verka inspirerande och motiverande för samtliga medverkande” säger Deshira Flankör (M) Kommunstyrelsens ordförande.

Frågor som återkommer under veckan behandlar i huvudsak samhällsplanering på kort och lång sikt, samt service och bemötande i kontakten med kommunen. En viktig utmaning för kommunen är därför att stärka samarbetet mellan näringsliv och samhällsbyggnad, för att utveckla effektiva och tydliga processer och ett klimat där kommunen och näringslivet arbetar tillsammans för att utveckla samhället.

”Att arbeta förebyggande i näringslivsfrågor i samråd med företagen är nyckeln till framgångsrikt näringslivsarbete. Vi har arbetat fram innehållet i veckan tillsammans med näringslivet och hoppas på att företagarveckan bidrar till många givande möten. Vår idé är att skapa just det; möten som leder till att vi kan förenkla vardagen för företagare, öka det innovativa klimatet och ge möjlighet för fler företag att växa och etablera sig i Värmdö kommun”, säger Sofia Brorson, Näringslivschef, Värmdö kommun.

Veckan smygstartade redan den 17 september med föreventet OneTonneIsland. I samband med Företagarveckan är det även premiär för Stockholm Craft Week, som sätter ljuset på de kulturella och kreativa näringar som bland annat har en stark förankring i Gustavsbergs hamn. Tillsammans ser de till att stora delar av Stockholm och Värmdö fylls av evenemang, seminarier, möten och utställningar under hela veckan.

För mer information, program och för att anmäla dig, se Värmdö Företagarveckas hemsida https://foretagarveckan.se/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Växel: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se/

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum