Värmdö Kommun

Dahl och Optimera till Värmdö

Dela

Nu sätter företagsetableringarna på Ekobacken fart. Under försommaren flyttar både Dahl och Optimera in i nya lokaler på Värmdö.

Fastighetsägaren Active Fastighet AB har tecknat avtal på hela de 5400 kvm som fastigheten omfattar och avtalet löper på 15 år.

Det är jätteroligt att Värmdö ses som en prioriterad etableringskommun. Vi är en tillväxtort och ett strategiskt läge för kunder från både Nacka och Värmdö, säger Deshira Flankör (M), kommunstyrelsens ordförande.

Ekobacken är ett industriområde som är beläget vid Hålludden. I närheten finns aktörer som Byggmax, Coop, City Gross och Plantagen samt konsthallen Artipelag.

Etableringen innebär flera nya arbetstillfällen och jag tror det här är starten på ett ökat intresse för Ekobacken. Jag känner mig stolt över att två etablerade företagskedjor väljer Värmdö som nästa position, säger Sofia Brorsson, näringslivschef i Värmdö kommun.

Vill du ställa frågor till vår näringslivschef och kommunstyrelseordförande om hur kommunen ser på företagsklimatet och etableringar? Välkommen den 3 juni kl 07.00 – då slås portarna upp till Dahl och Optimeras nya lokaler. Fredrik Nornvall, tillförordnad kommundirektör, och kommunstyrelsens ordförande Deshira Flankör kommer att finnas på plats tillsammans med näringslivschef Sofia Brorsson.

Kontakter

Deshira Flankör (M)Kommunstyrelsens ordförande /Kommunalråd

Fotograf: Lars Åke Holst, Gustavsbergs Bildatelje. Fotografens namn ska anges vid användning av bilderna.

deshira.flankor@varmdo.se

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Växel: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se/

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum