Svenska Ishockeyförbundet

Damkronorna samlas för läger i Skövde 26–30 augusti

Dela

Ulf Lundberg, förbundskapten för Damkronorna har tagit ut truppen som samlas för ett läger i Skövde under perioden 26–30 augusti 2020. Idag presenteras också assisterande förbundskapten för Damkronorna, Andreas Spångberg.

Ulf Lundbergs första trupp som förbundskapten för Damkronorna presenteras nedan. Idag meddelar Lundberg också att Andreas Spångberg blir assisterande förbundskapten för Damkronorna.

- Jag är väldigt glad att ha Andreas ombord. Vi har känt varandra länge och även jobbat tillsammans tidigare. En glädjespridare med öga för detaljer, som säger vad han tycker men som också är pålitlig till hundra procent. En viktig pusselbit i ett mycket kompetent ledarteam, säger Ulf Lundberg, förbundskapten för Damkronorna.

Här ser du hela truppen:

MÅLVAKTER
1. Sara Grahn
35. Lovisa Berndtsson

BACKAR
2. Emmy Alasalmi
3. Anna Kjellbin
4. Sofia Engström
7. Linnea Hedin
8. Linnéa Andersson
10. Mina Waxin
12. Maja Nylén-Persson
20. Paula Bergström

FORWARDS
11. Josefin Bouveng
14. Sabina Küller
15. Lisa Johansson
16. Kajsa Armborg
17. Sofie Lundin
18. Hanna Sköld
19. Felizia Wikner-Zienkiewicz
22. Linn Peterson
23. Thea Johansson
26. Hanna Olsson
28. Michelle Löwenhielm
29. Olivia Carlsson

MATCHSPEL UNDER LÄGERSAMLINGEN

Fredagen den 28 augusti 2020
18.00 Internmatch Damkronorna/U18-damlandslaget, Billingehov

Lördagen den 29 augusti 2020
18.00 Internmatch Damkronorna/U18-damlandslaget, Billingehov

Alla matcher sänds på svenskhockey.tv

CORONAPANDEMIN

Med anledning av Coronapandemin och Folkhälsomyndighetens riktlinjer om folksamlingar om max 50 personer kommer publik, föräldrar, agenter, scouter och övriga besökare inte att kunna delta under lägersamlingarna i augusti.

- Det är såklart jättetråkigt att inte kunna öppna dörrarna till alla som vill titta på vår verksamhet och våra juniorlandslag. Men samtidigt måste vi ta vårt ansvar gentemot spelare, ledare och andra för att stoppa smittspridningen av covid-19. Från Svenska Ishockeyförbundets sida vill vi göra allt vi kan för att ta ansvar för en säker miljö utifrån Coronapandemin, säger Olof Östblom, Tävlingschef på Svenska Ishockeyförbundet.

Nyckelord

Kontakter

Ulf LundbergFörbundskapten Damkronorna

Tel:0707509523

Dokument

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum