Huddinge kommun - politik

Daniel Dronjak (M) vald till att fortsätta som kommunstyrelsens ordförande i Huddinge

Dela

Under kvällens fullmäktigemöte blev det klart att Daniel Dronjak (M) fortsätter som kommunstyrelsens ordförande. Daniel Dronjak har varit kommunstyrelsens ordförande sedan 2009 och ser fram emot att få fortsätta utveckla Huddinge.

Daniel Dronjak, foto: Fredrik Wennerlund


- Jag är stolt över att tillsammans med mina samarbetspartier i koalitionen få uppdraget att leda kommunen för fjärde mandatperioden i rad, säger Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande.

- Med fyra goda år för Huddinges utveckling i ryggen tar vi sikte på framtiden där fokus bland annat ligger på lotsa kommunen genom en period av urstark tillväxt där vi måste fortsätta hålla ordning i kommunens ekonomi, stärka vårt företagsklimat och att öppna upp för privata alternativ i välfärdsverksamheterna, fortsätter Daniel Dronjak (M).

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

Välbesökt och inspirerande kongress för Lokala partiers nätverk med Huddingepartiet och Drevvikenpartiet som värdar1.4.2019 14:47:42 CESTPressmeddelande

Ett 35-tal representanter för 14 lokala partier från Piteå i norr till Lund i södra Sverige genomförde under lördagen 2019 års kongress för Lokala partiers nätverk. Kongressen ägde rum i Huddinges kommunhus. De två lokala partierna, Huddingepartiet och Drevvikenpartiet i Huddinge kommun stod som värdar för kongressen, som var ett värdefullt tillfälle för lokala partier att träffas och utbyta erfarenheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum