Enköpings kommun

Daniel Jansson-Hammargren ny kommundirektör i Enköpings kommun

Dela

Det blir Daniel Jansson-Hammargren som tillträder tjänsten som ny kommundirektör i Enköpings kommun till hösten.

Daniel Jansson-Hammargren
Daniel Jansson-Hammargren

Daniel arbetar idag som kommundirektör i Kumla sedan den 1 januari 2018. Dessförinnan arbetade han under många år som programdirektören för social välfärd på Örebro kommun.

– Jag är glad över förtroendet att få möjlighet att arbeta i Enköping som är en kommun med höga ambitioner och stor potential. Jag ser också fram emot att ta över stafettpinnen och fortsätta den spännande hållbarhetsresa som är påbörjad tillsammans med kommunens politiker och medarbetare i alla verksamheter och bolag, säger Daniel Jansson-Hammargren.

– Vi sökte en person som kan leda kommunen mot visionen om att Enköping ska vara en av de främsta framgångskommunerna med hög livskvalitet, hög tillväxt inom näringslivet och med en långsiktigt hållbar utveckling inom kommunens samtliga områden. Daniel har en gedigen ledarerfarenhet och tidigare erfarenhet som kommundirektör i en kommun som liknar Enköping mycket när det kommer till tillväxt och framåtanda, det är en av de absolut viktigaste tillgångarna för att leda Enköping in i framtiden. Daniels kompetens och personlighet möjliggör att vi står väl rustade för den utveckling som vi i Enköping vill uppnå, säger kommunstyrelsen ordförande Peter Book.

Daniel Jansson-Hammargren börjar sin nya tjänst som kommundirektör i Enköpings kommun den 1 oktober.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Daniel Jansson-Hammargren
Daniel Jansson-Hammargren
Ladda ned bild
Daniel Jansson-Hammargren och Peter Book.
Daniel Jansson-Hammargren och Peter Book.
Ladda ned bild

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum